E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus mafyası Türkiye'ye geliyor---

Rus mafyası Türkiye'ye geliyor

Rus mafyası Türkiye'ye geliyor
18 Temmuz 2015 - 18:04 borsagundem.com

Rusya'da toplantı yapmalarına izin verilmeyen önde gelen 300 Rus mafya babası, Türkiye’de buluşmayı planlıyor.

Rusya'nın önde gelen 300 mafya babası yakın gelecekte Türkiye'de toplanacak. Rus Rosbalt sitesinin berine göre, Rus mafya babası Zahariy Kalaşov, bu yaz Moskova'da büyük bir zirve yapmak istiyordu. Ancak Rus makamları buna kesinlikle göz yummayacaklarını bildirince mafya babaları rotayı Türkiye'ye çevirdi. Zirveyi önde gelen mafya babalarından Gela Kardava organize ediyor. Rakipleri tarafından tecrit edilen Kardava'nın bu buluşmada hem hasımlarının sorularını yanıtlayacağı hem de işlerin yeni organizasyonunu masaya yatıracağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KANUNSUZ20 Temmuz 2015 09:13

    KANUNSUZLARIN PARASI OLANIN KURAL KOYDUĞU BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ...HALA O ŞEREFSİZ İRANLI VE 4 HIRSIZ BAKAN SERBEST...

  • :)) 18 Temmuz 2015 21:49

    YADA AĞZI İLE KONUŞUP ANLATMAK İSTEDİĞİNİ ANLATAMAYIP G... İLE MIZIKA ÇALIP HEM EĞLENİP HEMDE EĞLENDİRMEYE ÇALIŞIP SONRASINDA KIÇI VE BAŞI İLE ANLATMAYA ÇALIŞAN ANCAK CIKARDIĞI MIZIKA SESİ İLE KENDİ PİSLİKLERİ İLE UĞRAŞAN ÜLKE BURASI.....KISACA ACIK VE NET KONUŞMASINI BİLMEYEN BİLMEDİĞİ KONULARDA DAHİ BİLMİŞLİK YAPAN AKABINDE BENCİL, KİBİRLİ GİRİŞİMÇİLİKLERİ İLE BOĞUŞAN ALGI YÖNETİMLERİ GİBİ APTALÇA ABUK SABUK GİRİŞİMÇİLİĞİN VE BUNDAN FAYDALANMAYA ÇALIŞAN BİR ÇOK KENDİNİ ADAM SANAN KİŞİLERİN ÜLKESİ BURASI...GENELDE MEDYATİK OLANLAR YADA ZENGİN OLANLARIN.

  • vah vahh..18 Temmuz 2015 21:24

    ekonomi ve siyaset baz alındığında,,afrikanın sömürlen ülkelerden olduğunu düşünen ama kendi ülkenin sömürüldüğünün bile farkına varmayan yada kabul etmeyen akabınde bilgisiz ve bilinçsizliği baz alındığında kendi kendini sömüren ülke burası...

  • amaney18 Temmuz 2015 19:38

    Kapa para buraya , terör örgütleri buraya , mafya buraya , suriyeden kaçanlar buraya ... Nasıl bir ülke burası arkadaş ?