E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriQualcomm, Broadcom'un teklifini reddettti---

Qualcomm, Broadcom'un teklifini reddettti

Qualcomm, Broadcom'un teklifini reddettti
13 Kasım 2017 - 19:52 borsaningundemi.com

Mobil araçlar için çip üretimi alanında faaliyet gösteren Qualcımm Inc, bugün yaptığı açıklamada rakibi Broadcom'un 103 milyar dolar tutarındaki satın alma teklifinin reddedildiği duyuruldu.

BORSAGUNDEM.COM 
Mobil araçlar için çip üretimi alanında faaliyet gösteren Qualcımm Inc, bugün yaptığı açıklamada rakibi Broadcom'un 103 milyar dolar tutarındaki satın alma teklifinin reddedildiği ve bu teklifin şirketin fiyatını olması gerekenin altında hesapladığı ve böyle bir satın almanını düzenleyici otoriteler açısından sorun yaratabileceği ifade edildi.

Açıklama sonrasında Qualcomm hisseleri yüzde 2.5 artışla 66.17 dolardan işlem görürken Broadcom hisseleri yüzde 1.3 oranında gerileyerek 261.55 dolardan el değiştiriyor.
Qualcomm'un Başkan Vekili Tom Horton bugünkü açıklamasında; "Yönetim Kurulu, Broadcom tarafından verilen teklifi Qualcomm'un gerçek değerinin dramatik düzeyde altında olduğu sonucuna varmış ve, düzenleyici kurallar açısından bu satın almanın sorun oluşturabileceği tesbit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)