E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'in doğum gününde Rusya karıştı---

Putin'in doğum gününde Rusya karıştı

Putin'in doğum gününde Rusya karıştı
07 Ekim 2017 - 19:36 borsagundem.com

Rusya’nın birçok şehrinde, Devlet Başkanı Vladimir Putin karşıtı gösteriler düzenlendi.

Putin’in doğum günü dolayısıyla gerçekleştirilen gösterilere, "Yolsuzlukla Mücadele Fonu" kurucusu ve aktivist Aleksey Navalnıy ile diğer muhalif grupların çağrısıyla yüzlerce kişi katıldı.

“İyi ki doğdun Putin” ve “Rusya özgür olacak” yazılı pankartlar taşıyan göstericiler, Putin karşıtı sloganlar attı.

Göstericiler ile polis arasında zaman zaman arbede çıkarken, gösterilerde yaklaşık 80 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gösterilerde, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kaydedildi.

Rus emniyetine göre, Moskova’daki gösterilere yaklaşık 700 kişi katılırken, başta St. Petersburg olmak üzere diğer şehirlerde bu sayının daha da az olduğu bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir sır08 Ekim 2017 03:02

    Yaw kardeşim siz ne saniyorsunuz dünya dan gizlenen gerçeği size anlatayım 1. Erdoğan (BOP BAŞKANI) 2.Merker ( AB BAŞKANI ) 3.Putin ( ASYA BAŞKANI ) bu üç liderin her birinin ayrı bir görevi var bunlar bu görevlerini bitirene kadar SEÇİM KAYBETMEZLER. Sürekli irtibat halindeler bazen iş olsun diye ters düşebilirler ama asla ve asla görevlerini ihmal etmezler.