E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin kimseyi inandıramıyor---

Putin kimseyi inandıramıyor

Putin kimseyi inandıramıyor
21 Aralık 2015 - 12:37 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Sovyetler Birliği'ni diriltmek istemediğine kimsenin inanmadığını söyledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir, tekrar eski Sovyetler Birliği'ni kurmak istemediğine kimseyi inandıramadığını söyledi. Putin, Pazar akşamı ‘Rossija 1' adlı televizyon kanalında yayınlanan belgeselde Batı devletlerinin Ukrayna anlaşmazlığında bu ülkenin çıkarlarını düşünmekten ziyade, Sovyetler Birliği'nin yeniden kurulmasını önlemeye çalıştığını belirtti. Putin, “Ne var ki eski Sovyetler Birliği'ni diriltmek istemediğimize kimse inanmıyor” dedi.

Moskova, Ukrayna ihtilafının başından beri Batı'yı, Soğuk Savaş yıllarındaki gibi ‘Sovyetler Birliğine' set çekme politikası izlemekle suçladı. Rusya Devlet Başkanı aynı zamanda Batı'nın demokrasi modelini Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine zorla kabul ettirmeye çalıştığını da savundu. Vladimir Putin, “İyi ile kötüden başkasını tanımayan kendi demokrasi anlayışınızı din ve gelenekleri başka olan farklı kültür bölgelerinin insanlarına zorla kabul ettiremezsiniz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çok pis yalan söyler22 Aralık 2015 08:13

    bu ruslar çok pis yalan söylerleronun için sana kimse inanmayacak potin sen düzenbazın tekisin.ruslar gerçekten yalan söyleyenlerin en önünde yer alırlar.tabii İngilizler yalan söylemede sırayı kimseciklere kaptırmaz ama ruslar da en İngilizler kadar yalancıdır.

  • Nermin22 Aralık 2015 00:47

    Putin yarını hesaplamaktan çoktan vazgeçti ekonomik başarısızlığına kılıf arıyor

  • kendimizi kandırmayalım21 Aralık 2015 14:09

    rusya uluslararası toplumu kendi tezlerine inandırmış durumda, hatta suriye konusunda ABD ile bile anlaştı.. AB mülteci korkusundan ses çıkaramıyor, o korku bittiğinde kesinlikle tepkisini verecektir!!