E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPronet vatandaşla dalga mı geçiyor?---

Pronet vatandaşla dalga mı geçiyor?

Pronet vatandaşla dalga mı geçiyor?
17 Haziran 2014 - 16:35 borsaningundemi.com

Pronet’in internette yayınlanan ve çok paylaşım alan, Vine fenomenleriyle birlikte çektiği reklam filmi tepkilere neden oldu

Tatildeyken evi soyulan mağdurun anlatıldığı reklam filminde, rap müzik eşliğinde dalga geçmesi, daha önceden başından bu tarz olaylar geçen vatandaşları kızdırdı. 
 
Ulkehaber.com'dan Ersun Giray Topçular'ın haberine göre, Pronet tarafından markanın bilinirliğini arttırmak ve hafızalarda kalıcı olmak amacıyla viral reklam tekniğiyle çekilen reklamın, çok kısa sürede geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.
 
Vine fenomenleriyle çekilen reklamda, hırsızların sevimli gösterilmesiyse bu kadarı da pes dedirtti. Ocakları söndüren, yıllardır binbir zorluklarla kazandığı mal varlıklarını çalan hırsızların sanki pop star gibi ekranlarda lanse edilmesi ve sevimli gösterilmesi tartışmalara neden oldu.
 
Adeta hırsızlara yöntem gösterircesine ev soymadan önce yapılması gerekenleri anlatan reklam filminin özellikle güvenlik firması tarafından yapılması, sektörde yer alan firmalar tarafından da etik bulunmadı.
 
Reklamın iyisi, kötüsü olmaz mantığıyla, hiçbir kaygı duymadan düşüncesizce çekilen reklam filminin kendine kattığından çok götüreceği ise manidar gözüküyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xxx18 Haziran 2014 00:24

    hırsızın hiç suçu/günahı olur mu,ortalık ta namuslu dolaşmak suç, hırsız hele kravatlıysa üste para da versen kravatlı hırsız üste çıkar,hem çalar/soyar birde üste çıkar,haklı çıkar,o reklamcıları donuna kadar soyarlar inşaalah.

  • mağdur17 Haziran 2014 23:27

    pronet tamamen fiyaskodur ,evımde kı alarm sıstemı çalmaya başladı ve beni arayıp ulaşamadıkları halde evıme hıcbır sekılde polısı yönlendırmedıler.bende bu yüzden abonelığımı hemen ıptal ettim

  • DEMET17 Haziran 2014 17:04

    Bu yorumlara katılmıyorum. İnsanların mal ve Canını koruyan bir firma ve çok anlamlı bir reklam olmuş olumsuz yorumların tamamen gereksiz olduğunu düşünüyorum

  • miho17 Haziran 2014 16:52

    hele gırban ben almışam takmışam hırkız girmedi

  • Dertsiz17 Haziran 2014 16:46

    750 liraya sen eve alarm baglama eve hırsız girsin 3 kuruşun hesabını yaptığı için soyulan adamla iş bu reklam dalga geçsin. Sonrada gel sen bunu kına. Madem evde kasana para koyacan önce alarm bağla.

  • NECLA17 Haziran 2014 16:43

    GİRAY BEY MERHABA. BU HABERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK DOĞRU BİR NOKTAYA DEĞİNMİŞSİNİZ. DÜNYADA NADİR SİZİN GİBİ GAZETECİLER. TEŞEKKÜRLER. SİZİNLE KARŞILIKLI OTURUP KONUŞMAK İSTERİM