E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolise 14 ilde ikinci operasyon---

Polise 14 ilde ikinci operasyon

Polise 14 ilde ikinci operasyon
05 Ağustos 2014 - 07:44 borsagundem.com

İstanbul'da sabah saatlerinde polislere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon 14 ile dağıldı

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin 22 Temmuz’da yaptığı ‘yasadışı dinleme’ operasyonunun 2. ayağı bu sabah başladı. İstanbul merkezli 14 ilde operasyon yapılıyor. İkinci dalga operasyonunun ilk dalgadakiden farkı, bu kez şüpheliler listesindeki isimlerin neredeyse tamamamının düşük rütbedeki emniyet mensubu olması.
 
İlk aşamada 33 kişilik gözaltı listesi var.  İstanbul’da Seyrantepe’deki Polis Lojmanları’nı basan ekipler burada bulunanları gözaltına aldı. 

Bu arada lojmandaki bazı evlerde arama da yapılıyor. 

Çevik kuvvet ekipleri saat 06.30 sıralarında Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gelerek önlem aldı. 

Daha sonra gözaltındaki bir kişi Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eşliğinde hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. 

Şüpheli hastaneye girişte, "Gecemi gündüzüme kattım, çalıştım sonuç bu" dedi. 

BU KEZ DÜŞÜK RÜTBELİ POLİSLER

Gözaltı listesindeki en yüksek rütbelinin “komiser" rütbesinde olduğu belirtiliyor. Yasadışı dinleme iddiasıyla başlatılan ikinci dalga operasyonunun ilk dalgadakiden farkı, bu kez şüpheliler listesindeki isimlerin neredeyse tamamamının düşük rütbedeki emniyet mensubu olması.

14 İLDE OPERASYON

Emniyet mensuplarına yönelik yeni operasyonun İstanbul, Van, Hakkari, Mardin, Ankara, Batman, Diyarbakır, Şırnak, Bingöl, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa olmak üzere 14 ilde yapıldığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)