E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolis müdürü görevden alındı---

Polis müdürü görevden alındı

Polis müdürü görevden alındı
14 Ocak 2014 - 15:33 borsagundem.com

Kilis'te Terörle Mücadele Şube Müdürü Devlet Çıngı görevden alındı

Uzun süreden bu yana Kilis'te Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yapan ve sabah saatlerinde İHH deposuna yönelik yapılan aramada da bulunan Devlet Çıngı, öğleden sonra valilik kararıyla görevden alındı. Emniyet yetkilileri, görevden almanın valilik kararıyla yapıldığını doğrularken, gerekçesine ilişkin bilgi vermedi.

VAN'DA 18 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında 6 ayrı kentte yapılan eş zamanlı El Kaide operasyonunda Van'da 18 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Değişik adreslerde arama yapa, doküman, bilgisayar ve kitaplara el koyan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin gözaltına aldığı 18 kişi arasında 2009 yılında Van'da yapılan El Kaide operasyonunda gözaltına alınıp, serbest bırakılan veya davası halen süren bazı kişilerin de olduğu kaydedildi. Dosyaya gizlilik kararı getirildiği ve avukatların halen bu dosyalara ulaşamadığı bildirildi. Gözaltına alınan 18 şüphelinin Van Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ederken, kendileri ile görüşmeye giden avukatlar da Emniyet Müdürlüğü'nden çevrildi.

İSTANBUL'DA 3, KAYSERİ'DE 1 GÖZALTI

Bu arada Van Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile eş zamanlı yapılan operasyonlarda İstanbul'da 3, Kayseri'de 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan bu kişiler, sorgulanmak üzere Van'a götürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vvv14 Ocak 2014 21:48

    çok çok güçlü sahipleri var bunların böyle pervasızca ülkede operasyon yapıyorlar,türk milletininde iradesi,azmi,sarsılmaz allah inancı var.

  • kaanturk14 Ocak 2014 20:27

    resmen hem içerde hemde dışardan baskıyla ulke kaosa sokulmak ıstenıyor.Hatalı olanlar yargılanır ama hukumet devam etmelıdır.Çok büyük sorun varsada erken seçim olur ve yenı hukumetle devam edılır.Ama devrım yapılmak ıstenmesı çok kötu gırısımdır.Şuanda bunlar yapılmak ıstenıyor.Mısırı Surıye yı göruyoruz.Türkiyede yaşayanlar bu oyunlara gelmesın lutfen.Turkıyenın parası degersız olsun, bölgede gucunu kaybetsın, faizler artsın,yatırımlar yapılmasın,eski yuksek faizli yuksek enflasyonlu gunlere gıtsın ıstenıyor.Orta asyada sesı çıkmayan eskı Turkıye ıstıyorlar.2000 öncesını lutfen unutmayalım.Turkıye bu gunlere gelırken nerelerden geldıgımızı unutmayalım.Tarıhını unutan mıllet kaybolmaya mahkumdur.Hep öyle olmustur.2014 te 390 mılyar yatırım öngörulmus, getırısıde buyuk olacaktır.Ulkeye yatırım yapanlar benım gözumde en ıyısıdır.Cebını doldurup hıcbısey yapmayanlar ise sırtımıza yuktur

  • RABBİM sen bizleri af eyle.14 Ocak 2014 20:21

    Bakın buraya yazıyorum ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN bir ülkeydik ama KUL hakkı çok yendi başta bunu yapanda sayın BAŞBAKAN kendisi oldu şimdi ülkenin içi karıştı diyorlar birileri tarafından yahu 11 seneden beri karışmadıda neolduda şimdi bir anda DIŞ GÜÇLER mihraklar operasyona başladı diyorsunuz bu yaptıklarınızı bile yüğce RABBİM ALLAHIM görüyor ve bizleri izliyor unutmayın çok yakın bir zamanda yüce ALLAHIM bu ülkeye çok büyük bir BELA VERECEK bir çoğu ÖLECEK bir çoğuda SAKAT kalacak siler genede birbirinizi suçlamaya çalışın doğruların üzerine gitmeyin yüce ALLAHINDA biryere kadar sabrı vardır.bu ülkenin insanları hergün ızdırap çekerken ister istemez BEDDUA vede AH ediyorlar 14,01,2014 buyazımı biryere mutlaka kopyalayın.

  • mehmet14 Ocak 2014 18:54

    emperyalistlerin uşakları,ülkemizi batırmaya çalışıyor.yuh olsun onlara.

  • selçuk 14 Ocak 2014 17:03

    Siz içimizdeki irlandalılarsınız temizleneceksiniz! Dış güçler ülkemizi karıştırmak için operasyon yaparlerken bu kadar endişelenmediniz.

  • Rezalet14 Ocak 2014 16:45

    Dupe duz el kaideye destek oluyorlar hem Esad a karsi hemde İrak da Malikiyi zor durumda birakmak icin. Suireye de ic savas cikardigi yetmedi Akp nnim simdi de İrak da cikartmaya calisiyor. Tam meshep eksenli fitne yuvasi tam

  • hale aygün 14 Ocak 2014 16:24

    yanlış polim müdürlerini alıyorlar görevden . israil amerikan polis müdürlerini almaları lazım asıl onlar yapıyor.

  • halk14 Ocak 2014 15:52

    burdaki operasyonların amacı bu ay sonu cenevrede yapılacak terore destek veren ülkeler listesine türkiyeyide eklemek isteyen iç ve dış güçlerin işidir bunuda devlet yemez virüs vücudun her yerine dağılmış olsada temizlenir sonuçta ...

  • apoptoz14 Ocak 2014 15:43

    Helal olsun bu polise. Görevden alınacağını bile bile operasyonunu yapıyor. Bunlar bataklıktaki batanın son çırpınışları.

  • aeüaeüaeüaeüae14 Ocak 2014 15:42

    suyu çıktı artık bu işin, yüzsüzlüğe ulaştı ... yarın teröre destek veren ülkeler listesine alındığımızda bizi listeye alan kurum yada ülkeleri de görevden alabilecekmisiniz çok merak ediyoruz ...

  • dlbyz14 Ocak 2014 15:42

    türkiyede yeni dizi yukarlarda ne oluyor kim kimi basıyor kim götürmüş flaş flaş brezilya dizisi adı pislikleşiyormuyuz

  • dlbyz14 Ocak 2014 15:40

    ya kıpırdamayın alınırsın umarım daha karışıklıklar artar basın basın basın kaset yayınlayın vatandaş izlesin okusun