E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolis Futbol Federasyonu'nu bastı!---

Polis Futbol Federasyonu'nu bastı!

Polis Futbol Federasyonu'nu bastı!
03 Kasım 2015 - 13:13 borsagundem.com

Almanya'da polis, Frankfurt kentinde bulunan Futbol Federasyonu'nun merkezine baskın düzenledi

Alman gazetesi Bild, Almanya Futbol Federasyonu merkez binasına baskın yapıldığını, ayrıca Federasyon Başkanı Wolfgang Niersbach ile selefi Theo Zwanziger'in evlerinde arama yapıldığını duyurdu.

Alman Organizasyon Komitesi'nin, 2006 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için FIFA yetkililerine rüşvet olarak dağıtmak üzere 6,7 milyon Euro'luk gizli bir fon oluşturduğu iddia edilmişti. Almanya Futbol Federasyonu ise söz konusu iddiaları reddetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet03 Kasım 2015 15:02

    "özgürlükçüler" burda yorum yapmamış... Hahaaahahahaha

  • GÖRÜYORSUNUZ03 Kasım 2015 13:22

    GÖRÜYORSUNUZ DEĞİL Mİ RÜŞVET SADECE BİZİM GİBİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERİN DEĞİL AYNI ZAMANDA ALMANYA GİBİ GELİŞMİŞ ÜLKELERİNDE SORUNUDUR.AMA BİZDE DAHA FAZLA OLABİLİR MESELA AZ GELİŞMİŞ ÜLKELERDE ÇOK DAHA FAZLADIR RÜŞVET.BURADA ESAS UNSUR İNSANDIR.İNSANIN OLDUĞU YERDE HER ZAMAN RÜŞVET SÖZ KONUSU OLABİLİR.BU YASALARLADA DÜZELTİLECEK BİR ŞEY DEĞİLDİR. ANCAK İNSANA 5-6-7 YAŞLARINDAN YANİ KÜÇÜKLÜKTEN İTİBAREN DOĞRU AHLAKİ DAVRANIŞLAR KAZANDIRILARAK ÇÖZÜLEBİLİR.YOKSA BAŞKA TÜRLÜ RÜŞVETİ ORTADAN KALDIRMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR.