E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK’lılar, Sarıkamış Kayak Merkezi’ne saldırdı---

PKK’lılar, Sarıkamış Kayak Merkezi’ne saldırdı

PKK’lılar, Sarıkamış Kayak Merkezi’ne saldırdı
13 Eylül 2015 - 19:42 borsagundem.com

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden Kars Sarıkamış İlçesi’ndeki Bayraktepe Kayak Merkezi’ne saldıran PKK’lılar, telesiyej ve kafeyi ateşe verdi

Olay bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup PKK’lı terörist, ormanlık alanda bulunan, kamu ve özel sektör ortaklığıyla kurulan Kar- Sar- Tur A.Ş.’nin işlettiği kayak merkezinin zirvesindeki, kumanda kulübesi, telesiyej iniş istasyonu ve ikinci etaptaki kafeteryayı ateşe verdi.

D
umanların yükselmesiyle fark edilen alevler üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve özel harekat sevk edildi. 30 kişilik Kar-Sar-Tur elemanıyla birlikte Orman İşletme Müdürlüğü ve Sarıkamış Belediyesi’nden gelen itfaiye araçları yangına müdahale etti.


Kumanda kulübesi ve telesiyej iniş istasyonundaki yangın söndürülürken kafeteryadaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor.


Güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumcu13 Eylül 2015 22:33

    Yazık olmuş Karslı kardeşlerimin kışın tek eğlencesi orasıydı onuda ellerinden almış şerefsizler.

  • şadi13 Eylül 2015 21:38

    kesin tayyibin pkk'sı yapmıştır bunu hatta tayyip gidip kendi yakmıştır neden cici çocuklara kırmızı fularlı kızlara iftira atıyorsunuz?

  • gizlarşiv13 Eylül 2015 21:01

    pkk kürt halkının özgürlüğü için mi yakmış tesisi gör artık kardeşim pkk 40 yıldır kürt halkına zarardan başka hiç bir şey katmadı sorsan bir sempatizana mit yapmıştır deyip sıyrılıyor

  • Umit13 Eylül 2015 20:32

    O bölgeye hicbisey yapmadan bide ayrı yapıyorlar diye aadice konuşurlar