E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK, İran'da da saldırılara başladı---

PKK, İran'da da saldırılara başladı

PKK, İran'da da saldırılara başladı
08 Eylül 2015 - 13:28 borsagundem.com

İran'da PJAK/KODAR ile Devrim Muhafızları arasında çatışma çıktı.

İran Devrim Muhafızları Ordusu ile terör örgütü PKK'nın İran kolu PJAK/KODAR arasında Urumiye kentine bağlı Hoy ilçesinde çıkan çatışmada 2 asker ile 2 örgüt üyesinin öldüğü bildirildi.

İran resmi haber ajansı IRNA'nın haberine göre, Hoy Valisi Hüseyin Sivani Asl, dün gece Razi sınır bölgesinde PJAK/KODAR militanları ile İran askerleri arasında çatışma çıktığını söyledi.

Sivani Asl, çatışmada 2 militanın öldürüldüğünü 5 militanın da yaralandığını belirtti. Sivani Asl, 2 Devrim Muhafızı'nın da hayatını kaybettiğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • toby09 Eylül 2015 17:40

    yiyin birbirinizi, ikisi de ağır kayıplar verir inş

  • DOĞRU SÖYLE08 Eylül 2015 14:31

    BETERİNE UĞRA DİYECEĞİM AMA BİZİM KADERİMİZ AYNI HANİ BUNLARLA ANLAŞTIYDILAR. TÜRKİYE DE AYNI HATAYA DÜŞTÜ BARIŞ SÜRECİ DİYE SONUÇ BİR ÇOK ŞEHİT HUZURSUZLUK. LAFIN KISASI BUNLARI CANLI ESİRDE ALMAYACAKSIN HEPSİNİ GEBERTECEKSİN ÖYLE İNSAN HAKLARI FELAN YOK GALİBA BU İŞ GİNE MİLLETE DÜŞECEK

  • Pargali ibrahim08 Eylül 2015 14:17

    İsrail ve usa pkk pyd pjak a İran ırak Türkiye ucgeninde toprak tahsis ediyor 35 yıldır koku kazinamiyor sembolik bombarduman sembolik ölümler ya bunlar insanın akliyla dalga geçiyor İran ırak Türkiye usa avrupa bu işten hep rant sağladı bi sizden bi bizden anlaşmalarıni unutmadık eroin ve petrol iyi gelir sağlığı sürece sonsuza kadar devam edecek bitmesi e izin verilmez

  • HALK08 Eylül 2015 14:09

    BU BİR ALDATMACA OLABİLİR ASKER VE POLİSLERİMİZ REHAVETE KAPILMAMASI LAZIM KESİNLİKLE,HER AN TETİKTE OLUN BU HDPKK LI İTLERDE HER TÜRLÜ SAHTEKARLIK VARDIR.ALLAH SİZE YARDIM EYLESİN KAHRAMAN ASKER VE POLİSLERİMİZ.ŞEHİT OLAN POLİSLERİMİZE VE ASKERLERİMİZE DE ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN.

  • mehmet08 Eylül 2015 13:37

    PKK nın arkasındaki üst akıllardan biride İran bu biliniyor Bu bir dümen Türkiye baskısını azaltmak için bakın bizde çatışıyoruz oyunu. İrandan dost olmaz.