E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıPiyasaları zor bir gün bekleniyor---

Piyasaları zor bir gün bekleniyor

Piyasaları zor bir gün bekleniyor
16 Haziran 2016 - 09:35 borsagundem.com

İş Yatırım, sabah raporunda piyasadaki gelişmeleri ve beklentileri değerlendirdi.

Maşallah dediğimiz çocuk üç gün yaşamıyor. Dünya piyasalarındaki iyimser hava uzun sürmedi. Fed’in faiz tahminlerini aşağı çekmesine ve doların küresel olarak değer kaybetmesine rağmen Wall Street yükselişini sürdüremedi. Büyüme cephesindeki endişelerle enerji fiyatları gerilerken, kapanışa doğru gelen satışlarla S&P günü %0,2 aşağıda kapattı.
Yerel Çin hisselerinin MSCI Gelişmekte Olan ülkeler endeksine girmemesi ve sterlinin kısmi toparlanması ile moral bulan Borsa İstanbul günü %0,6 yukarıda kapattı. Devlet tahvillerinde ve Türk lirasındaki sınırlı değer kazancı piyasalardaki iyimser havayı destekledi.
Asya borsaları ve Avrupa vadelilerindeki gerilemeye paralel Borsa İstanbul’un %0,5 civarı kayıpla açılıp 75.750 seviyesindeki desteğini kırmayı denemesini bekliyoruz. Sabah ilk işlemlerde FTSE 100 vadeli piyasasında ve sterlindeki kayıplar bizi zor bir günün beklediğini gösteriyor.

İş Yatırım

Fed faiz kararını açıkladı

 

Yellen'dan Temmuz sinyali

 

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 16.06.2016

 

Günün önemli şirket haberleri - 16.06.2016

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malkoçoğlu17 Haziran 2016 08:15

    Maşallah dediğiniz çocuk üç gün yaşamıyorsa siz bu işi bilmiyorsunuz demektir, yani ters köşede yakalanıyorsunuz, kelin merhemi olsaydı başına sürerdi sözünü doğrulamışsınız. İngiltere nin AB den çıkma ihtimali bugünün konusu değil ki, ramazan bayramı tatiline odaklanmış şimdiden iş yatırım çalışanları.