E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasalar Fed'e hazırlandı---

Piyasalar Fed'e hazırlandı

Piyasalar Fed'e hazırlandı
23 Ağustos 2013 - 07:26 borsagundem.com

ABD'de piyasa yapıcılarının büyük çoğunluğu varlık alımlarında azaltımı Eylül'de bekliyor

ABD'de New York FED tarafından 21 piyasa yapıcısı banka ve finansal kuruluşun katılımı ile 30-31 Temmuz tarihlerindeki FOMC toplantısı öncesinde yapılan "Piyasa Yapıcıları Anketi'ne göre, piyasa yapıcıların büyük bölümü FED'in varlık alımlarını azaltmaya Eylül ayında başlayacağını öngörüyor.
22 Temmuz tarihine kadar toplanan yanıtlarla hazırlanan sonuçlar, varlık alımlarında azaltımın Aralık ayına kalması olasılığının yüzde 25 olduğunu da gösteriyor.
Ankete katılanların büyük bölümü ilk faiz atırımının 2015 yılında gerçekleşeceği beklentilerini de devam ettiriyorlar. 2015'in ilk yarısında faiz artırımı bekleyenlerin oranı yüzde 26, 2. yarıda bekleyenlerin oranı da yüzde 28 oldu. Faiz indirimi için en olası çeyrek ise 2015 3. çeyrek olarak ortaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • öyledir eminim23 Ağustos 2013 08:54

    yav he hee. doldur boşalt yapınız,piyasa geçen yıl ki değerine döndü silkeleyin bakalım daha, alttan toplayacaksınız yine nasılsa