E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPiyasa dolandırıcısı Olmuksa’da yıkıldı ---

Piyasa dolandırıcısı Olmuksa’da yıkıldı

Piyasa dolandırıcısı Olmuksa’da yıkıldı
17 Kasım 2011 - 08:10 borsagundem.com

Geçmişte çok sayıda yasağı bulunan ve halen ağır cezada yargılanan piyasa dolandırıcısının Omluksa hisselerinde ağır yara aldığı söyleniyor

Omluksa hisselerinde mart ayında 6 lira seviyesinden başlayıp 15 liraya kadar süren yükselişin arkasında “Piyasa Dolandırıcısı” olarak bilinen bir ismin olduğu söyleniyor. Geçmişte de defalarca bu hisseyle ilgilenen oyuncunun tahtayı yeniden yukarı çekmek için başlattığı operasyonun yüklü bir satışla fiyaskoya dönüştüğü ifade ediliyor. Hissede bir önceki operasyon da "Keriz Silkeleme" olarak bilinen borsa operasyonuna takılmıştı. 
İddialara göre Omluksa hisselerini bir anda 14 lira seviyesine çeken manipülatör, uzun süredir blok olarak bekleyen 500 bin lot hissenin çözülmesiyle yıkılmış! Hissedeki fiyat hareketleri bu iddiaları doğrular nitelikte! Mart ayında 6 liradan yükselişe geçen ve mayıs ayı sonunda 14 liraya ulaşan hisse buradan gelen satışlarla yine mayıs ayı içerisinde 9 liraya, ağustos ayında ise 6 liraya kadar geriliyor. Son dönemde her yaptığı operasyonda ağır yara alan manipülatörün, çevresindeki isimlere de büyük paralar kaybettirdiği ve uzun süredir kendisinden haber alınamadığı borsa kulislerinde konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alper19 Kasım 2011 22:28

    Halka açıklık oranı %12 gibi düşük bir oran olduğundan manipüle edlimiş, bu oran artırılırırsa şirket hem gerçek değerini bulacak hemde manipüle edilemeyecek.

  • ABDULLAH17 Kasım 2011 09:24

    b.s.ağır darbe yemiş anlaşılan .Küçük yatırımcıların ahı mı tuttu aceba ?

  • mazii16 Kasım 2011 16:39

    bu hisseyi bi rahat bırakmadılarki gerçek fiyatına gelsin.. piyasadaki diğer rakipleriyle kıyaslayın. en iyi rakibinden 10 gömlek daha üstün ama fiyat olarak yerlerde...