E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPiyasa dolandırıcısı kumara sardı ---

Piyasa dolandırıcısı kumara sardı

Piyasa dolandırıcısı kumara sardı
28 Kasım 2011 - 09:27 borsagundem.com

Parasının önemli bir kısmını önce VOB’da sonra İMKB’deki bir operasyonda kaybeden oyuncu kendini kumara vermiş

Genel aftan önce borsanın en fazla yasaklıları arasında yer aldığı için “piyasa dolandırıcısı” denilen ve ‘Keriz Silkeleme’ operasyonunda gözaltına alınan oyuncunun kumara sardığı ve büyük paralar kaybetmeye devam ettiği belirtiliyor. VOB’da büyük kayıp yaşayan ardından İMKB’de son dönemin en büyük operasyonuna imza atmak isterken patron tarafından köşeye sıkıştırılan, ardından da emlak işinden ağır darbe alan oyuncunun şansını kumarda denediği söyleniyor. Kumarda 500 bin doların üzerinde para kaybeden piyasa dolandırıcısının bazı kişilere de elden senet verdiği borsa kulislerinde konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde üst üste gelen zarları telafi etmek amacıyla Omluksa hisselerinde yukarı bir hareket başlattığı söylenen piyasa dolandırıcısının bu tahtada üzerine yıkılan malların altında kaldığı dile getiriliyor. İsmi Keriz Silkeleme operasyonuna karışan Omluksa hissesindeki fiyat hareketleri de bu iddiaları destekler nitelikte…
VOB, İMKB, emlak ve kumarda büyük para kaybeden Piyasa dolandırıcısının son dönemde bazı arkadaşlarıyla biner lira karşılığında tavla oynamaya başladığı da piyasada konuşulan kulisler arasında. Çırpındıkça batan piyasa dolandırıcısının bundan sonraki adımının ne olacağı merak konusu… Borsagundem olarak piyasa dolandırıcısını adım adım takip ediyoruz.
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)