E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPegasus Ukrayna'da iştirak açmayı görüşüyor---

Pegasus Ukrayna'da iştirak açmayı görüşüyor

Pegasus Ukrayna'da iştirak açmayı görüşüyor
13 Kasım 2017 - 23:15 borsaningundemi.com

Forbes dergisinde yer alan bir haberde Pegasus Hava Yolları'nın Ukrayna'da bir iştirak açmak üzere görüşmeler yürttüğü öne sürüldü.

BORSAGUNDEM.COM

Forbes'te yer alan haberde Pegasus yönetiminin Ukrayna Altyapı Bakanlığı ile muhtemel bir ortaklık konuşmasında görüşmeler yürüttüğü belirtilerek, muhtemel ortaklıkta çoğunluk hisselerin Ukraynalı yatırımcılara ait olacağı ve Ukrayna lisansı altında uçuşlarını gerçekleştireceği ifade edildi.
Forbes'in haberinde, Pegasus'un daha önceden böyle bir ortaklığı Air Manas adı ile Kırgızistan'da kurmuş olduğu hatırlatıldı.

Pegasus'un satış ve network planlama bölümü başkanı Emre Pekesen Forbes'ta yer alan açıklamalarında "Pegasus daime etrafındaki ülkeleri gözlemekte ve fırsatlar için beklemektedir. Ukrayna gerçekten havacılık konusunda yeterli hizmetin olmadığı bir pazar. Burada aktif olan tek hava taşımacılığı şirketi Ukrayna Ulusalararası Havayollar UIA. Burası büyük bir ülke ve şu anda tarafımızdan mercek altına alınmış durumda. Bu bölgede mutlaka bir merkez açacağız anlamına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bülent Özgür14 Kasım 2017 00:30

    Dünyanın em kötü 3. havayolu seçilen Pegasus algı yömetimi yapmasın. 26 Ekim’de Thy nın çok rahat indiği Harkov’a 2 kere deneyip inemedi Pegasus pilotlaeı. Bizi Kiev’e indirdi. Oraya da zor indi. Sorumlu kimseyi bulamadık Kiev havalanında. 4 kişi taksi tutup kişi başı 50 dolara Harkov’a 8 saatte gittik 500 km yolu. Taksi paramızı da ödemediler Mahkemede hesaplaşacağız.