E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPatron kartıyla lüküs hayat!---

Patron kartıyla lüküs hayat!

Patron kartıyla lüküs hayat!
23 Haziran 2012 - 11:39 borsagundem.com

Asistanı ünlü işkadını Çelebi'nin kartıyla 300 bin liralık alışveriş yapınca yakayı ele verdi

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz savcılığa yaptığı başvuruda yaklaşık 6 aydır yanında çalışan asistanı Banu D.'nin kredi kartlarını habersiz kullandığını iddia etti. Tokgöz, asistanına ödemelerin takip etmesi için kredi kartlarını teslim ettiğini ve şifreleri verdiğini belirterek, "Bir süre sonra ekstreleri kontrol ettiğimde bazı borçların üzerinin kapatıldığını gördüm. Bankadan orjinallerini isteyince harcamaların bana ait olmadığını fark ettim. Biraz araştırınca asistanım olduğunu anladım" dedi.
BUNALIMDAYIM
Tokgöz'ün 2010 Eylül ayındaki şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonundada Banu D., gözaltına alındı. İfadesinde aylık gelirinin 5 bin TL olduğunu söyleyerek, "Kredi kartları, Canan Hanım'ın bana gerek benim gerekse kendisinin şahsi harcamaları için verdiği kartlardır. Psikolojik sorunlarım vardı. Bu şekilde aşmaya çalışıyordum" diye konuştu.
6 YIL HAPSİ İSTENDİ
Banu D., pişman olduğunu belirtmek için 10 poşet dolusu eşyayı da mağazaya iade etti. Ancak hem patronu hem de mağaza yetkilileri şikayetlerinden vazgeçmedi. Banu D. hakkında "banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması" suçundan 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. Duruşma Canan Çelebioğlu Tokgöz'ün ifadesi için ertelendi.
HEPSİ ÜNLÜ MARKALAR
Banu D., 5 ayrı kredi kartından Dolce Gabbana, Prada, Cartier, Armani, Dior, YSL, Etro, gibi markalara ait 77 parça giyim eşyası ile küpeden kolyeye, saatten yüzüğe kadar 27 parça mücevher satın almış.

Cana İspir / AHT

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)