E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPara Avcısı'ndan Bitcoin uyarısı---

Para Avcısı'ndan Bitcoin uyarısı

Para Avcısı'ndan Bitcoin uyarısı
27 Ağustos 2018 - 18:04 borsagundem.com

Leonardo DiCaprio’nun başrolünde oynadığı “The Wolf of Wall Street”in ilham kaynağı Amerikalı broker Belfort’tan Bitcoin için sert sözler…

BORSAGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Para avcısı lakabıyla tanınan, Leonardo DiCaprio’nun başrolünde oynadığı film “The Wolf of Wall Street”in de ilham kaynağı olan ABD’li broker Jordan Belfort, CNBC’ye Bitcoin için felaket öngördüğünü açıkladı.

PİYASALARDAKİ BİR SONRAKİ TUZAK: BITCOIN

1989 yılında kendi yatırım şirketi olan Stratton Oakmont’u yöneten Jordan Belfort, illegal yollarla yaptığı milyonlarca dolarlık yatırımlarla, yatırımcıları dolandırdı. Belfort yaklaşık iki sene hapis yattı. Hapsin ardından ilk kitabı olan The Wolf of Wall Street’i (Para Avcısı) yayımlayan Belfort’un hikayesi, Leonardo DiCaprio’nun başrolünde oynadığı film “The Wolf of Wall Street”in de ilham kaynağı oldu.

Son dönemin en çok tartışma konusu olan dijital yatırım Bitcoin hakkında CNBC’ye konuşan Jordan Belfort, “Ben bir dolandırıcıydım, yatırımcılar için bir tuzaktım. Bitcoin de aynı şekilde yatırımcıları parasız bırakabilecek bir tuzaktır” iddiasında bulundu.

İNSANLARI İFLASA SÜRÜKLEYECEK

Belfort, “İnternet çağında dolandırıcılık daha kolay oldu. Özellikle kripto para fonları SEC’in soruşturmalarının hedefi haline geldi. Bu tıpkı bir serap gibi buharlaşacak, birçok dürüst insanı iflasa sürükleyecek bir gidiş” dedi.

Belfort ayrıca ileriye dönük görüşlerini açıklarken, Bitcoin'in güvenliğini eleştirerek, merkez bankalarına olan ihtiyacı azaltabileceğini ve hükümetlerin yönetmelik olmaksızın birçok sanal para birimine izin vereceği de ileri sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )27 Ağustos 2018 20:53

    hayda... her ürün yeri geliyor yüzde yüz diplere gidiyor.borsalarda tahtası kapanan kağıtlar bil eoluyor. forezlerde öyle ciddi kaybedenlerde oluyor. ama BTC böyle bişe yapmadı hala... tamam bir gun buda iniş, çıkış yapar ama ozaman kimse ben bildim demesin usd bile yuzde 91 üstüne koydu... ama yıllarcada 1 tl üzerine koymadığı oldu abd ve avrupa ozaman çok rahat gezer tozardık.