E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPapilon, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak---

Papilon, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak

Papilon, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak
03 Aralık 2019 - 15:17 borsagundem.com

Papilon Savunma, 6 Aralık 2019 tarihinde Borsa İstanbul’da  düzenlenecek olan gong töreni ile işlem görmeye başlayacak.

Yatırımcıların yoğun ilgisiyle Gedik Yatırım liderliğinde başarılı  bir halka arz gerçekleştiren biyometrik güvenlik sistemleri şirketi Papilon Savunma, Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk biyometrik sistem üreticisi Papilon Savunma, 6 Aralık 2019 tarihinde Borsa İstanbul’da düzenlenecek olan gong töreni ile  işlem görmeye başlayacak.

Papilon Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kerimoğlu, Papilon Savunma Teknik Üst Lideri Banu Altay, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç, Gedik Yatırım CEO’su Onur Topaç, Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Borsa İstanbul yöneticileri ve Sermaye Piyasası Kurulu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan  tören saat 09.40'ta başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EFE03 Aralık 2019 18:53

    slm alım satımları web ve mobilden uygulama olarak hangi bankayla çalışıyorsunuz neyi önerirsiniz komisyonu az olan banka hangisidir teşekkürler

  • Faruk beran03 Aralık 2019 18:18

    İşte bu hisseye 10 kat talrp geldi,şimdi borsaya geldiği gün en az 4 tavan çekmesi lazım,nedenmi kağıt çok iyi bir gelecek vadediyor bence