E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) ile üniversitelerin 2019 yılı bütçelerinin görüşmelerine başlandı.
Komisyon, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in başkanlığında toplandı.
Toplantıda, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlığının 2019 yılı bütçesine ilişkin sunumuna başladı.
Selçuk komisyonda şunları söyledi:
Önümüzdeki süreçte özel öğretime teşvik uygulamasını kademeli olarak azaltarak kaldıracağız.
Müfredat iyileştirilecek.
Yabancı dil konusunda dijital ortam oluşturulacak.
Müfredatlar, çocukların ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda esnek, modüler ve uygulamalı olarak iyileştirilecek.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
fakirlere yabancı dil öğretmeyen bir garip sistem.parası olan hayata 10 - 0 önde başlasın sistemi..
Meb in basina gelen en guzel sey. Ziya SELCUK tur.insallah önüne gecmezler.
Tayyibin bir yanlisindan daha dönülüyor
Kutluyorum. Zenginin çocuğu lüks şartlarda okusun diye destek veren Dünyada bizden başka ülke yoktur.
Önce şunu sormak lazım neden insanlar bütün varını yoğunu harcayıp çocuklarını özel okullara göndermeye çalışıyor.Devletin imam hatipleştirdiği devlet okullarında eğitiminde gittikçe kalitesinin düştüğü bir durumda vatandaşı seçeneksiz bıraktıkları için özel okullara kaçış var.Bunu düzeltmenin yollarını bulun yeter
Sevgili kardeşim,öncelikle türbanı hiç olaya katmadım zaten böyle bir düşüncem de yok ama İmam hatiplerde çocuklara verilen eğitimin kalitesine bakmanı öneririm.Bu kadar çok imam hatip ihtiyacı var mı bu ülkenin yoksa bilim,felsefe sanat spor matematik fizik alanlarında mı eğitime ihtiyaç var.Dünyaya satacak bir tane marka ürünümüz yok sen olaya buradan bak istersen.Birde İmam hatiplere ayrılan bütçe ile Fen ve Anadolu liselerine ayrılan bütçeye bak.Bundan sonra o düzen bizi nereye götürür göreceğiz
Özel okulların bu kadar artmasını sebeplerini herkes biliyor (dersaneler meselesi) ayrıca imam hatip okulları çok mu acı çektiriyor size de her konun arkasına imam hatiplerle türbanı ekliyorsunuz, bundan sonra düzen böyle..
türkiyede eğitimin düzelmesi için ,öğretmenlerin eğitim seviyesinin yükseltimesi gerekiyor,ayrıca öğretmenlerin yetkileri artırılarak öğrenciler üzerinde yaptırım gücünün olması gerekiyor,şikayet mekanizmasınında önüne geçilmesi gerekiyor...
Tebrikler. Bukadar guzel tesbit yapilamazdi. Olmasi gerekeni yazmissiniz agziniza saglik
helal olsun sayın bakan BUYUK BİR HAKSIZLIKTI SAGOLL
Zengin çocuğunun gittiği okullara teşvik verene kadar devlet okullarının eğitim kalitesini yükseltmek daha adil bir icraat olacaktır.
yoj kardeşim, o eskidendi zengin çocuğunın gittiği, şimdi ise devletin dayattığı imam hatipler dışında başka şansı olmayanların zorunlu olarak gittiği okullardır özel okullar, çünkü devlet bu işten elini ayağını çekmiş bu işi özellere havale etmiş bu yüzden eğitim sistemi yerlerde sürünüyor, ben mecburmuyum her yıl çuvalla para verip çocuğumu özel okula göndermeye... bizi buna mahkum eden çarpık sistemin sonucudur bu ..
borsaningundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsaningundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsaningundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.
BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.
borsaningundemi.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsaningundemi.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.
Finansal veriler aracılığıyla sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir. Son güncelleme saati (06:46)