E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakOmurga Yapı'nın yeni rotası Yalıkavak---

Omurga Yapı'nın yeni rotası Yalıkavak

Omurga Yapı'nın yeni rotası Yalıkavak
14 Aralık 2013 - 05:09 borsagundem.com

Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay, Bodrum Yalıkavak'ta konut projesini yaşama geçireceklerini söyledi

Omurga Yapı, Kağıthane’de inşa edilen ve kiralamalarının devam ettiği Ofispark projesinden sonra farklı lokasyonlara yöneliyor. Yeni projeler için harekete geçtiklerini açıklayan Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay, rotayı Bodrum Yalıkavak’a çevirdiklerini ifade etti.

Omurga Yapı’nın, sağlıklı bir büyüme sağlamak ve riskleri yönetmek adına proje ve lokasyonlarda çeşitlilik yaratmaya dikkat ettiğini ifade eden Kösebay, “Yalıkavak’ta bulunan arsamız üzerinde yeni bir konut projesi yaşama geçireceğiz. Bunun için doğru zamanı bekliyoruz. Bu arada özellikle yeni lokasyonlar ve projeler için yoğun bir arayış içerisinde fırsatları değerlendiriyoruz.” dedi.

Öte yandan Kartal’da proje geliştirme aşamasında olan Omurga Yapı, ofis ve karma kullanıma uygun arsa arayışlarını sürdürüyor. Lokasyonun, gayrimenkul geliştirme aşamasında en önemli unsurlarından biri olduğuna işaret eden Kösebay, “Birçok projeyi değerlendirirken gerek geliştiriciler gerekse son kullanıcılar öncelikle lokasyona baktığını görüyoruz. Şehir ölçeğinde değerlendirdiğimizde, şehrin her bölgesindeki projelerin özellikleri ve hedef kitleleri birbirinden farklıklar göstermektedir. Ofis, konut, alışveriş merkezi veya karma projelerin bölge olarak nerede yapıldığı ve kime hitap ettiği proje başarısı açısından önemlidir. Yatırımcı perspektifinden baktığımızda ise her lokasyonun her projenin (ofis, konut, avm.. ) risk algısı ve getirisi farklılıklar göstermektedir. Dolayısıyla yatırımcılar için dengeli bir risk profili oluşturmak çok önemlidir.” diye konuştu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)