E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisOlmadı Muhtar Kent, yakışmadı!---

Olmadı Muhtar Kent, yakışmadı!

Olmadı Muhtar Kent, yakışmadı!
20 Ağustos 2012 - 15:56 borsagundem.com

Coca Cola'dan harita skandalı... Muhtar Kent alay konusu oldu

Coca Cola’nın Londra Olimpiyat Parkı’na yerleştirdiği rozet değişim merkezinde yer alan harita skandala yol açtı. Hazırlanan haritada Yunanistan ve Türkiye’nin yer almaması ülkemizde çok sorun yaratmış gibi görünmese de Yunanistan, özellikle Olimpiyat Oyunları’ndaki öncü rolü nedeniyle Coca Cola’ya büyük tepki gösterdi. Bu harita gazete sayfalarına ve TV programlarına konu oldu.
Sonuçta Coca Cola Yunanistan’dan özür dilerken haritanın düzeltilmesi bekleniyor. Özür metninde Türkiye’den ise Yunanistan ve bazı ülkeler olarak bahsediliyor. Gazeteport'un haberine göre Coca Cola’nın CEO’su Muhtar Kent’in ülkesini harita dışında bırakması uluslararası kaynaklar tarafından alay konusu yapılmış durumda. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mmu24 Ağustos 2012 14:28

    yazıklar olsun

  • hür düşünce20 Ağustos 2012 23:57

    bundan sonra muhtar kent in bu ülkede nefes almasi bile dogru degildir bunu yetkililerın saglamasi gerek diye düşünüyorüm

  • xx20 Ağustos 2012 23:54

    bu gibilere biz eskiden mankurt derdik.

  • derviş20 Ağustos 2012 23:53

    zkkımın kökünü içsinler,bu tip insanlar ıda fazla abartmayın,onlara kul köle olmasa oralar getirip oturtmazlar,bu ülkeyi aşağılaması gereken bir tetikçi o.

  • nerrdee20 Ağustos 2012 21:51

    buraya yazarız yazarız yarın gider cola cola alırız ...vatana sözle sahip çıkılsaydı halen imparatorluk olurduk...içilmesin bi 10 gün cola cola bakalım şişelerin üstüne türk bayrağı basıp özür dilemiyolarmı...ama nerde benim ülke insanımda bu zihniyet hatta msj yazarken serinlemek için bile cola cola içiyodur adam :)

  • Süleyman Acar20 Ağustos 2012 20:53

    C.Cola Camiasının Kökeninde,Ruhunda AHLAKSIZLIK ve KENDİNİ ÜSTÜN GÖRME RAHATSIZLIĞI Vardır.Bu Camia Mensubları Canım Ülkem de Konularında ki Her Türlü Ticareti KİRLETMİŞLERDİR!Bu YAKIŞIKSIZ Hata Onları Asla Rahatsız Etmez...

  • zaten 20 Ağustos 2012 20:16

    herifin tipinde meymenet yok adam olsa Türkiyeyi birde okla gösterirdi artk pepsi içecem

  • TÜRKİYE20 Ağustos 2012 19:54

    Eee nede olsa Coca cola değilmi.ne beklenirki zaten.İslam düşmanı......

  • ASLAN20 Ağustos 2012 16:14

    KENDİ VATANINDAN MI UTANIYORSUN İNSAN KENDİ ÜLKESİNİN HARİTASINI GÖRMEZDEN GELİYORSA BİLİN Kİ ÜLKESİNİ KÜÇÜMSEMİŞ BASİT GÖRMÜŞ SÖZÜM ONA BATIYLA ENTEGRE OLMAMIŞ YENİLİKLERE KAPALI GERİ KALMIŞ HOR GÖRMÜŞTÜR. İŞTE BÖYLE İNSANLARLA DA TÜM DÜNYA ALAY DA EDER DALGA DA GEÇER. HADDİNİ BİL BÖYLE BİR GAFLETE BİR DAHA DÜŞME.