E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinO tiyatrocu Türkiye'yi terk ediyor---

O tiyatrocu Türkiye'yi terk ediyor

O tiyatrocu Türkiye'yi terk ediyor
15 Aralık 2016 - 14:33 borsagundem.com

Antalya’da oturan Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin’in eşi tiyatro eğitmeni Hilal Nesin, sosyal medya hesabından Fransa’ya yerleştiğini duyurdu.

Muratpaşa Belediyesi’nde tiyatro eğitmeni olarak çalışan Hilal Nesin, Fransa’ya yerleşme kararını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Hilal Nesin paylaşımında, "Üç seçenek vardı: a-) Susacaksın b-) İçeri gireceksin c-) Gideceksin… Ben ’c’ demek zorunda kaldım" ifadesini kullandı.

Hilal Nesin’e sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma açılmıştı.

Hilal Nesin, tiyatro oyunları yazıyor ve kitapları bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CK18 Aralık 2016 16:55

    Bugunlerde dirilis var olus mucadelesidir kolay degil ancak zor hic degil rabbimin yardimiyla ummetimin mucadelesiyle bu zoru el ele hep birlikte basaracagiz karamsarliga hic yer yok

  • Ahmet şahin15 Aralık 2016 22:06

    Allahini seversen kal ĺütfen gitmeeeee

  • Vatansever15 Aralık 2016 20:52

    Vatan hainlerinin bu ülkede zaten yeri yok kalbi nereye bağlıysa oraya gitsin zorla tutan yok.

  • Atam15 Aralık 2016 19:09

    Ya sus,ya kaç!Peki kim savunacak hakkımızı,kim sahip çıkacak çocuklarımızın geleceğini.İte köpeğe bırakmayacağız ülkemizi.İçteki düşmanlar dıştakilerden çok ve daha güçlü.Ölmek var dönmek yok.Ya İstiklal ya ölüm.

  • Şimşek15 Aralık 2016 18:32

    İnsanlarımız ülkeyi terk etmesi hiç hoş değil. Paypal ödeme sistemini kapatıyorsun ama gümrük birliğinden çıkmıyorsun. Biraz ileri gidersen gümrük birliğinden atarlar. İlk defa bunu telaffuz ettiler. Tehlike büyük. Otomotiv yok olur. Koreliler,Japonlar AB Gümrük birliği yüzünden buradalar. Onlarda benzer soruları sormaya başladılar. İthalat yapacak 1 dolar bile bulamazsın. Suriyede Rus, İran varlığı zafer kazandı. Müslümanlardan Türkiyeye gram altın gelmez. Bu şekilde devam ederse durum fena. Hiç komik değil.

  • ilhan15 Aralık 2016 14:51

    fransız oyuncusu

  • YORUM15 Aralık 2016 14:43

    bir ülkede aydınlar susturulmuşsa veya konaşamıyorsa o ülkede işler iyi gitmiyor demektir... dikta rejimlerinde olduğu gibi....