E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisNergis Kasabalı hangi kuruma geçti? ---

Nergis Kasabalı hangi kuruma geçti?

Nergis Kasabalı hangi kuruma geçti?
14 Haziran 2012 - 11:23 borsagundem.com

Ata Yatırım'ın eski Araştırmadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nergis Kasabalı, bir kurumla el sıkıştı?

Uzun yıllar Ata Yatırım’ın araştırma servisini yöneten Ata Yatırım eski Genel Müdür Yardımcısı Nergis Kasabalı, EFG İstanbul ile anlaştı. Kasabalı, Ata Yatırım’da olduğu gibi EFG İstanbul’da da araştırma bölümünü yönetecek. EFG İstanbul geçtiğimiz dönemde de Fortis’ten ayrılan Haluk Bürümcekçi’yi kadrosuna katmıştı.
Bu arada, Ata Yatırım çok sayıda isimle yollarını ayırmıştı. Yaklaşık 50 personeli işten çıkaran kurum, çok sayıda şubesini de kapatmıştı.
Ata Yatırım Genel Müdürü Bülent Altınel'in yerine Ufuk Yılmaz, Ata Portföy Genel Müdürü Dilek Gülensoy'un yerine ise Ata Holding Koordinatörü olarak görev yapan Murat Demirel atanmıştı. Ata Yatırım son olarak Baş Ekonomisti Nurhan Toğuç'un işine son vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i14 Haziran 2012 14:19

    bize ne

  • gercek14 Haziran 2012 12:34

    ekip olarak başarısız olup okadar insanın işine ve ekmağine mal olan insanların başka kurumlarda direkt işe başlaması komik oluyor her halde şube personelleri başarısızdı brokerlarıyla

  • YABANCILAR TOPLAMADAN İYİLERİ KAPMALI14 Haziran 2012 12:12

    BORSAYI ÇÖZEMEYEN,DOĞRU ANALİZ YAPAMAYAN,SÖZDE UZMANLARIN ABD VE AVRUPADA YATIRIMCILARI PERİŞAN ETTİKLERİ GÖRÜLDÜ,BU NEDENLE ARACI KURUMLAR,SÖZDE DEĞİL GERÇEK UZMANLARLA YOLA DEVAM ETMELİ,TEKNİK ANALİZ MASALLARIYLA BORSA YATIRIMCILARINI YANILTAN BİRÇOĞU SABAHLARI TV EKONOMİ KANALLARINDA VEYA BAZI EKONOMİ BORSA SİTELERİNDE KOMİK ÖTESİ YORUMLARLA BU İŞTEN ANLAYANLARI GÜLDÜRÜYOR,EN DANDİĞİ MALUM MANİSA TARZANI 2.2CENT BEKLERKEN BAZI ŞARTLARDA AÇIĞA SATTIĞINI YERİNE BİLE KOYAMIYOR MUHTEMELEN VE HALA NEDEN YÜKSELİYORU BİLE BİLEMİYOR,NE DÜŞÜŞÜ NE DE ÇIKIŞI GÖREMEYEN BU DANDİK SÖZDE BORSA YORUMCULARINA KANIP DA İŞ YAPANLARA ÖĞÜTÜM ŞU;AB'NDEKİ KRİZİN HİT SAFHASI BİTMEK ÜZERE,BORSADA HİSSE EN KÖTÜ GÖRÜLÜRKEN ALINIR HERŞEY BELİRLENMİŞ İSE ZATEN HERKES ALIMA GELECEĞİNDEN,ŞİMDİLERDE YUNAN,İSPANYOL,İTALYA MUHABBETLERİ İLE DİPLERDE İKEN GELECEĞİ GÖREBİLENLER ÖNCEKİNDEN 13BİN PUAN AŞAĞIDAKİ BORSADA ALACAKLARINI ALMAYA ÇALIŞTIĞINDAN,BU YAZ MALLANMALI DİYORUM .