E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinNazlı Ilıcak: İran gibi bir yerde yaşamak ister miyim?---

Nazlı Ilıcak: İran gibi bir yerde yaşamak ister miyim?

Nazlı Ilıcak: İran gibi bir yerde yaşamak ister miyim?
20 Haziran 2017 - 16:30 borsagundem.com

FETÖ’nün medya ayağına yapılan operasyon kapsamında tutuklanan Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak ilk kez hakim karşısına çıktı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik yapılan operasyon kapsamında tutuklanan gazeteciler Nazlı Ilıcak ile Ahmet-Mehmet Altan kardeşlerin de arasında olduğu 17 sanığın yargılanmasına başladı. İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın dünkü duruşmasında ilk olarak Nazlı Ilıcak savunmasına başlamıştı. Ilıcak’ın savunmasını yarıda kesen mahkeme duruşmayı bugüne ertelemişti.

KAZANIMLARIMI LAİK CUMHURİYET’E BORÇLUYUM

Bugün yapılan duruşmada savunmasına devam eden Ilıcak, bütün kazanımlarını laik Cumhuriyet’e borçlu olduğunu söyleyerek, “Benim kimliği teokratik darbeye uyar mı? Neden Fetullah Gülen’in Türkiye Cumhuriyeti’nin başına geçmesini isteyeyim. Ben İran rejimindeki bir kadın gibi yaşamayı kabul eder miyim? Kainat imamı denen bir insanın peşine neden takılayım” dedi.

“HAKAN FİDAN İFADE VERMEYE GİTSEYDİ HÜKÜMET NASIL DÜŞECEKTİ?”

7 Şubat 2012 tarihinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ifadeye çağırılmasına değinen Nazı Ilıcak, “Hakan Fidan ifade vermeye gittiği takdirde bir hükümet nasıl düşer? Ben bunu düşündüm” dedi. Sivilleşmeden yana olduğunu söyleyen Ilıcak, “Sivil bir kişinin MİT’in başında olmasını asker bir kişinin MİT’in başında olmasına tercih ederim” dedi.

Balyoz davası ile ilgili de konuşan Ilıcak, “Benim söylediğim cümleler plan seminerine ait. Plan semineri izinsiz yapıldı. Aytaç Yalman da bunu kitabında eleştirdi. Burada beni darbeden yargılıyorsunuz. Plan seminerinde söylenen sözlere bakın. Sonra her şey kumpastan ibaretmiş. Kumpas kuruldu o başka. Aralarında ciddi olmayan belgeler de vardı. Ama ciddi olan belgeler de vardı” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever,20 Haziran 2017 22:00

    insan gorunumlu mahluk.....

  • ...20 Haziran 2017 20:16

    hiç bir yorum yazmak istemiyorum. zaten akıllara bir den son 5 yıl geçmiş geldi... geçti... saçma sapanda ifade vermiş.

  • ahmet engin 20 Haziran 2017 19:30

    Hayatı ve söylemleri hem zikzak larla dolu bir garip bunak. Geçmiş olsun ...

  • KIRIMLI20 Haziran 2017 18:51

    Hepinizi kontrol eden el aynı.Konu Fetullahın başa geçmesi değil.Belki istemezsin ama sizi ortak payda da buluşturan kuvvet öyle güçlü ki itiraz etme şansınız yok.Ateist Altan lar ne istiyor peki ?Teokratik faşizmmi ?Vatandaşı aptal yerine koyduğunuz yeter.Yarım asırdır darbe karşıtlığını her fırsatta yazan çizen söyleyen bir insan bir anda ama lara fakat lara boğuldu.Çok büyük bir küresel saldırının her cenahtan farklı destekçileri propaganda gücünü yükseltmek için özenle bir araya getirilmiş..

  • KILIÇ20 Haziran 2017 18:45

    ifaden çelişki dolu düne kadar fetönün avukatı gibi konuşuyordun .

  • ulusal20 Haziran 2017 16:38

    nazlı ılıcak 80 öncesinde neler neler demiştin bukelemun gibiydin tam bir ceraatsin