E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakMurat Demirel'in adası satıldı---

Murat Demirel'in adası satıldı

Murat Demirel'in adası satıldı
14 Ocak 2013 - 07:53 borsagundem.com

Egebank'ın eski sahibi Murat Demirel'in 7.2 milyon dolar ödediği Salih Adası'nın yeni sahibi Malatyalı işadamı Ahmet Arslan oldu

Egebank'ın eski sahibi, Süleyman Demirel'in yeğeni olan Murat Demirel'in sahibi olduğu Salih Adası, Malatyalı bir işadamına satıldı. Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre Türkiye'nin önde gelen işadamlarından Arslan Şirketler Grubu'nun patronu Ahmet Arslan, Bodrum'daki Salih Adası'nı satın aldı. Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarılan, elektriğini ve suyunu kendi üreten 32 bin metrekarelik ada, Egebank'ın eski sahibi Murat Demirel tarafından 7.2 milyon dolara alınmıştı. İşadamı Arslan, satış sürecinde sivil örgütlerin de dile getirdiği "adanın doğal yapısını bozmama" konusunda kararlı olduklarını vurguladı.
15 VİLLA VAR
TMSF, toplam 75 milyon lira muhammen bedelle 13 taşınmazı 19 Aralık'ta satışa çıkardı. En çok dikkat çeken ise Bodrum Güvercinlik açıklarındaki Salih Adası ve üzerindeki lüks malikâne oldu. Üç ayrı parselin birlikte satışa çıkartıldığı ada muhteşem koylara sahip durumda. Milas-Bodrum Havalimanı'na yakın, Güvercinlik'ten 20 dakikada tekneyle ulaşılan adada belirli bölgelerde 15 müstakil villa bulunuyor.
SU DENİZDEN
Denize cepheli olan malikâne ise 291 metrekare kapalı alana sahip. Son sistem deniz suyundan içme suyu elde eden arıtma ekipmanlarının da bulunduğu malikâne güneş enerjisiyle aydınlatılıyor. Malikânede ayrıca 12 ve 25 kilovatlık jeneratörler de bulunuyor. Adayı satın alan Ahmet Arslan, adanın doğal yapısını koruyacaklarını özellikle vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)