E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMoskova'da Libya Zirvesi---

Moskova'da Libya Zirvesi

Moskova'da Libya Zirvesi
19 Aralık 2019 - 15:36 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Önümüzdeki günlerde Türk heyeti ile Libya konusunu Moskova'da görüşeceğim" dedi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, büyük yıl sonu basın toplantısı kapsamında soruları yanıtlamak için Rus ve yabancı gazetecilerle bir araya geldi.

Libya kriziyle ilgili bir soruyu da yanıtlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Önümüzdeki günlerde Türk heyeti ile Libya konusunu Moskova'da görüşeceğim" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ekonomiden iç siyasete, uluslararası meselelerden Rusya'daki sosyal sorunlara kadar çeşitli alanlarda değerlendirmeler yaptı.

Putin'in her yılın sonunda düzenlediği bu basın toplantısının 'büyük' olarak tanımlanmasının nedenlerinden biri, toplantının belirli bir bitiş zamanının olmaması. Zira basın toplantısının ne zaman biteceğine Putin kendisi karar veriyor.

Putin'in bu yıl 15. kez düzenlediği basın toplantılarının en uzunu 2008'de gerçekleşmişti. Bu basın toplantısı 4 saat 40 dakika sürmüştü. Putin'in geçen yılki basın toplantısı ise 3 saat 43 dakikanın ardından sonlanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıç20 Aralık 2019 08:33

    RUSYANIN AYAK BASTIGI YER KAN GÖLÜNE DÖNÜP YAKIP YIKILIYOR SURİYEDE İNSAN KOYMAYIP YA ÖLDÜRDÜ YADA KAÇIRDI RUSYAYA MAKSADIN YAKIP YIKMAKMI ,ÖLDÜRÜP SAG KALANI KAÇIRTMAKMI İÇİN LİBYADASIN DİYE SORULMALI.

  • bir doat19 Aralık 2019 21:11

    libya’da tıpkı suriye’de olduğu gibi ruslarla farklı hükümetleri destekliyoruz 🙈 umarım cephede karşılaşmayız

  • Gerçek Milliyetçi.. 19 Aralık 2019 18:38

    İçerde esip gürlüyor asrın lideri ama Trump ve Putin ne derse o oluyor...Bi yere gireceksen girersin. Bir gece ansızın girmek giriyorum girdim, operasyon yaparım demekle olmaz. Ansızın girersin... Kimsenin haberi izni olmadan.

  • oktay doğaner19 Aralık 2019 21:21

    o senin dediğin bilgisayar oyunlarında oluyo

  • Kıran19 Aralık 2019 17:47

    Bu herifi hiç sevmiyorum nedense. Halkçı olup zengin olanları sevmem.

  • AHMET OTUZ BİR19 Aralık 2019 16:17

    Konuşucanmı ? Talimatmı vericen !!!