E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakMilas'taki inşaat devleti umursamadı---

Milas'taki inşaat devleti umursamadı

Milas'taki inşaat devleti umursamadı
17 Şubat 2012 - 08:08 borsagundem.com

Günay’ın, “3 katla sınırladık” dediği Milas Güvercinlik’teki otel inşaatı şimdiden 7 kata ulaştı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın, “3 katla sınırladık” dediği Milas Güvercinlik’teki otel inşaatı şimdiden 7 kata ulaştı.
Muğla İl Genel Meclisi Turizm ve İmar Komisyonu üyeleri basında çıkan haberler üzerine Güvercinlik Koyu Pina Yarımadası’nda yükselen 7 katlı otelde incelemeler yaptı. Komisyon Başkanı Ahmet Kılbey, “Plan 5 kat olarak onaylanmış. Altına bodrum kat yapılabilir diye şerh var. Zemin katta batar kat yapılabilir diye dipnot da var. Batar katla beraber 7 kat olmuş oluyor. Yapılan çalışma onaylı, plana uygun. Ancak bize verilen bilgiler buranın 3 kat ile sınırlandırılacağı yönündeydi” dedi.
CHP İl Genel Meclis Üyesi Mükerrem Uyar da, “Sayın Günay, Bodrum’a geldiğinde, ‘biz bu bölgeyi 3 katla sınırladık’ dedi. Biz plana baktığımızda imar plana uygun. Ama biz kime inanacağız. Gelecekte bu koylarımız turizme faydalı olmayacak. Gidelim sayalım kaç kat olduğunu! 7 kat görünüyor şu an” diye konuştu.
Otel Sahibi Kadir Çankır ise “İlk olmanın bedelini ödüyorum. Belki birkaç sene sonra teşekkür edilecek” dedi. İnşaata çevreciler de tepkili. Geçen yıllarda denize dolgu tartışmasıyla gündeme gelen otel inşaatı bu yaz sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)