E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den uyarı---

Meteoroloji'den uyarı

Meteoroloji'den uyarı
22 Haziran 2015 - 06:40 borsagundem.com

Meteoroloji yurdun bazı kesimlerinde hava sıcaklıklarının azalacağını açıkladı

Hava sıcaklığının Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,  Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne, Afyonkarahisar, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Ordu ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor. Yağışların  öğleden sonra Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Çanakkale'nin Gelibolu, Eceabat, Lapseki, Ezine, Ayvacik, Gökçeada, 
Bozcada ve Merkez, Balıkesir'in Edremit, Ankara'nın Kızılcahamam, Çubuk ve Kalecik ilçelerinde yerel olarak olması bekleniyor. Rüzgarın genellikle Kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey yönlerden, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif 
ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)