E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji Çatalca için uyardı---

Meteoroloji Çatalca için uyardı

Meteoroloji Çatalca için uyardı
09 Ağustos 2016 - 08:05 borsagundem.com

Meteoroloji İstanbul'un Çatalca ilçesi için uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne, Kırklareli, Ordu ile Samsun'un doğu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu olacağını belirten yetkililer, Çatalca çevrelerinde ise akşam saatlerine kadar gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini söyledi.

Hava sıcaklığının doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)