E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMecnur yeniden sahalarda ---

Mecnur yeniden sahalarda

Mecnur yeniden sahalarda
21 Mart 2011 - 11:23 borsagundem.com

Borsanın hızlı spekülatörleri arasında yer alan Mecnur Çolak’ın ismi Çemaş hisseleriyle anılıyor. Hisseler ise soluksuz yükseliyor

Genel af öncesi en fazla yasak alan spekülatörlerden biri olan ve bir dönem ismi mafya ile anılan, ‘Keriz Silkeleme’ operasyonunda gözaltına alınan Mecnur Çolak isimi yeniden borsa gündeminde... İddialara göre, Çemaş hisselerindeki yükselişin perde arkasında Çolak varmış. Kısa bir süre önce yüzde 300 oranında bedelli sermaye artırımı yapacağını açıklayan Çemaş hisseleri bir hafta gibi kısa sürede 5 lira seviyesinden 12 lira sınırına kadar çıktı. Şirket 16 Mart tarihinde KAP’a yaptığı açıklamada olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine neden olacak özel bir durum olmadığını duyurdu. Buna rağmen hissede sert yükseliş devam ediyor.
Hisseyle ismi anılan Mecnur Çolak’ın geçmişte yaptığı birçok operasyonun hüsranla sonuçlandığı biliniyor. Genellikle sert yükselişlerin ardından çok hızlı düşüşler yaşanıyor. İşte bu yüzden Mecnur geçmişte en fazla yasak alanlar listesinde yar alıyordu.
Borsa kulislerinde Mecnur’un stratejisi anlatılırken, “Dört tabanda bitmeyecek mal yoktur” şeklinde konuştuğu sık sık dile getirilir. Mecnur, genellikle hisseleri çok hızlı bir şekilde yukarı çekiyor ve ardından da satışa geçiyor.
Şimdi bütün piyasa Mecnur Çolak ile anılmaya başlanan Çemaş hisselerindeki hareketi yakından izliyor…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emre25 Mart 2011 22:28

    şu yorumlara bakın,milletin işi gücü yok tahta yapıcının avukatlığına soyunmuş,tabi şimdi herşey tatlı dimi,görrüm dönüş yolunda sizi,buyrun tahta yapıcıyla aynı düğünde halay çekin şuan,yanlız düğünde fazla içki içmeyin sonra halay başı bir bakmışsınız gelinide almış tüymüş:)

  • mehmet önerge25 Mart 2011 21:51

    ya yükselen hisseleri degil düşenleri eleştirin yükselen hissede adam para kazanıyor satsın kardeşim nerden isterse buna niye laf söylüyorsunuz anlamıyorum.her çıkan hisse niye yükseliyor..diye laf söyleniyor. halbuki hisse 10 yıl orada yatmış ,adam on yıl parasını oraya baglamış elbette hareket edecek

  • İSMİL22 Mart 2011 17:22

    %330 BEDELLİ VAR.5- TL DEN ALANLAR BİLE KAZANMADI DAHA BEDELLİYE KATILACAKSA.HESAP YAPIN.ŞİMDİ ALANLAR RİSKLİ.10 KAT GİDENLERİ GÖRENY OK.BEKLENTİ VAR.BİRDE İMKB.NİN YENİŞİRKETİ.FİYATI 14.85 DE BİLE PİYASA DEĞERİ 345.MİLYON OLDU. KAYITLI SERMAYE TAVANININ 300.MİLYON OLDUĞUNU UNUTMAYIN.AL.TAVSİYASİ DEĞİLDİR.YAZILANLAR YORUM NİTELİĞİNDEDİR

  • kanarya22 Mart 2011 16:47

    ayrıca soluksuz hangi kagıt cıkarsa cıksın en fazla iki cümleyle at çamurunu.ama millet destan yazıyor kardeşim. eger varsa sert cıkmış bir kagıt direk yazın 1-mecnur yapıyodur 2-mecnur un atasözü 4 taban da mal biter.. başka bir şey yazmıyolar zaten

  • kanarya22 Mart 2011 16:37

    fb li santrofor bahtiyar vardı.adam kırmızı kart rekortmeniydi.futbolunun son yıllarında 2.ligde oynarken ; kış yer buz rakip oyuncu ayağı kayar düşer top ise başka yerde hakem hiç alakası olmadıgı halde düşen futbolcuya en yakın rakip oyuncu bahtiyar diye direk kırmızı cıkartır.o da hakemin yüzünü kızartır kafayla.adamın cıkmış adı dokuza inmez sekize. dow jones de spekülasyon olsa mecnur dan bilcekler.bu ülkede camurlar cok oldugundan mahkemelerin işi cok.belki adam burdaki yazıyı okursa hissenin adını ögrencek.

  • Eyup6922 Mart 2011 12:17

    Ya Aslan ondan hiç bahsetmiyorsunuz

  • borsazede21 Mart 2011 16:51

    şirket patronları isterlerse böyle hareketleri kolaylıkla engelleyebilir. ama nerde? zaten hareketin arkasındaki asıl isim onlar değil mi. mecnur bu olayda maşa sadece maşa.

  • messi21 Mart 2011 16:40

    ulan bıkmadınız mı bu adamı yazmakdan.... niye kıskanıyorsunuz... çalış seninde olsun

  • messi21 Mart 2011 16:40

    ulan bıkmadınız mı bu adamı yazmakdan.... niye kıskanıyorsunuz... çalış seninde olsun