E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMalatyasporlu Mina'nın oğlu 2. kattan düştü---

Malatyasporlu Mina'nın oğlu 2. kattan düştü

Malatyasporlu Mina'nın oğlu 2. kattan düştü
20 Aralık 2019 - 21:48 borsagundem.com

Yeni Malatyaspor, Arturo Mina ile ilgili üzücü bir açıklama yayınladı. Mina'nın oğlunun Beşiktaş maçı öncesi evinin 2. katından düştüğünü duyuran Maltaya kulübü, hayati tehlikenin devam ettiğini vurguladı. Mina bu olay sonrası Ekvador'a gitti.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu savunma oyuncusu Arturo Mina'nın oğlu Darius'un yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Arturo Mina'nın oğlu Darius Mina'nın, 9 Aralık'ta Ekvador'da bulunan evlerinin ikinci katından düştüğü ve bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

Arturo Mina'nın, Beşiktaş maçı öncesi bu olayın duyulmamasını rica ettiğinin aktarıldığı açıklamada, "Futbolcumuz, maçtan sonra yoğun bakımda olan ve halen hayati tehlikesi devam eden oğlu için ülkesi Ekvador'a izin alarak gitmiştir. Kendisine, kulübümüz ve taraftarlarımız adına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, oğluna Allah'tan acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan kurt21 Aralık 2019 09:34

    Yorumlara dikkat ediyorum anladığım kadarıyla yapan yaptı sende yap bu konu uxamasin devletin malı deniz yemeyen domuz o kadar çok hain çarkı bu ülkede insan adam gibi Atatürk darbesi arıyorum fitil fitil burunlarindan getirecek birini siyasiler hep çalarlar sonrada dönüp askeri yönetimi eleştiriler çünkü gerçek demokrasi o zaman var olur çalıp cirpamaz birileri uyan ey koyunlar