E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizMACD’ın da 'Sat' konumunda olması satışa işaret---

MACD’ın da 'Sat' konumunda olması satışa işaret

MACD’ın da 'Sat' konumunda olması satışa işaret
10 Aralık 2019 - 09:22 borsagundem.com

MACD’ın da Sat konumunda olması endekste yükseliş eğilimi devam etse de anlık güçlü kar satışları yaşanma riskinin yüksek olduğuna işaret etmektedir

"Güne sınırlı artı ile başlayan BIST-100 endeksi günü %0,08 düşüşle 108.786’dan kapattı. Endeks kısa vadede 107.800 üzerinde tutundukça yükseliş trendini ilk hedef 111.000 seviyeleri olmak üzere  devam ettirme potansiyelini koruyacaktır.

Endeksin 107.800 altında ise  kar satışlarını 104.700-105.200 aralığı ilk hedef olmak üzere  güçlendirmesi beklenmektedir. Kısa vadede bu aralığa olası düşüşler  yeni alım fırsatı olarak takip edilebilir. Gün içinde ise 108.000 ve  altına gerilemeler trade amaçlı alım fırsatı, 109.400 üzerine düşük hacimli yükselişler ise satış fırsatı olarak takip edilebilir.

Teknik  göstergelerde karışık bir görünüm var. Ancak momentum ve bazı kısa  vadeli göstergelerdeki negatif uyumsuzluk süreci devam ediyor. Ayrıca MACD’ın da Sat konumunda olması  endekste yükseliş eğilimi devam etse  de anlık güçlü kar satışları yaşanma riskinin yüksek olduğuna işaret  etmektedir.

Endeksin güne negatif eğilimle başlaması beklenmektedir. Endekste yükselişler devam etse de zayıf kalması ve yükselişlerin kar  satışı fırsatı olarak kullanılması beklenmektedir."

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)