E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakMaaş vermek için özür istedi---

Maaş vermek için özür istedi

Maaş vermek için özür istedi
01 Ocak 2011 - 11:00 borsagundem.com

Sapphire’in sahibi Kiler Holding, 35 gündür direnen 20 işçinin ücretlerini “yaptıkları eylemlerden dolayı özür dilemeleri” koşuluyla ödemek istedi

Sapphire’in sahibi Kiler Holding, 35 gündür direnen 20 işçinin ücretlerini “yaptıkları eylemlerden dolayı özür dilemeleri” koşuluyla ödemek istedi.
Hem işçilerin paralarını vermeyen hem de haklarını arayan işçileri suçlu gibi göstermeye çalışan Kiler Holding’in hazırladığı belgeyi, iki işçi dışında tüm işçiler imzaladı.
Ödenen ücretlerin kıdem ve ihbar tazminatının kapsamaması nedeniyle işçiler önümüzdeki günlerde dava açacaklarını da belirtti.
4. Levent’te inşa edilen Sapphire Alışveriş Merkezi önünde toplanan işçilere sanatçılar Pınar Sağ ve Şevval Sam da destek verdi.
Öte yandan işçiler holdingin yetkilileri ile görüşme yaptı. İşçiler görüşmede yetkililerin kendilerine, “yaptıkları eylemlerden ve yaşanan haksızlıkları basına duyurdukları için özür dilemelerini” içeren bir belge imzalatmak istediklerini söyledi. İşçiler dava açmaya hazırlanıyor.
Cumhuriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)