E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLübnan'dan İsrail'e 100'den fazla roket atıldı---

Lübnan'dan İsrail'e 100'den fazla roket atıldı

Lübnan'dan İsrail'e 100'den fazla roket atıldı
02 Ekim 2024 - 20:54 borsagundem.com

İsrail medyasına göre, Lübnan'dan İsrail'e 100'den fazla roket saldırısı gerçekleşti. Bu saldırılara yanıt olarak İsrail, Hizbullah'a ait hedeflere yoğun hava saldırıları düzenledi

İsrail ve Lübnan arasındaki gerginlik, Lübnan'dan İsrail'e 100'den fazla roketin fırlatılmasıyla iyice arttı. Bu saldırılara karşılık olarak İsrail, Lübnan'da yüzlerce roket lançerini hedef aldı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), özellikle Hizbullah'a ait askeri altyapıya yoğun hava saldırıları düzenledi. İsrail'in kuzeyine yönelik bu roket saldırılarının Hizbullah tarafından düzenlendiği belirtildi. Hizbullah, bu saldırıların Gazze'deki çatışmalara yanıt niteliğinde olduğunu açıkladı.

İsrail'in kuzey sınırında artan saldırılar sonucu İsrailliler sığınaklara çekilirken, İsrail ordusu da karşı saldırıları genişletmeye devam ediyor. Bu gelişmeler, bölgedeki çatışmaların tam ölçekli bir savaşa dönüşme endişelerini artırıyor.

İsrail ordusundan Lübnanlılara 'Avali Nehri'nin kuzeyine geçin' uyarısıİsrail ordusundan Lübnanlılara 'Avali Nehri'nin kuzeyine geçin' uyarısı

 

İsrail ordusu Lübnan'a karadan işgal saldırılarına başladıİsrail ordusu Lübnan'a karadan işgal saldırılarına başladı

 

İran, operasyonun tamamlandığını açıkladıİran, operasyonun tamamlandığını açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)03 Ekim 2024 09:01

    İran yerine olsam. Demir kubbeye en az 300 roket gönderir iptal ederdim. süper sonık füzeler ile bunu yapardım. sonra İsrail otomatık defans sistemine dönerdi. şehirler ebakıyorsun elektrık hatları , altyapı, köprüler hepsi sağlam. sözde söylemlere göre uçaklar limanlar vb yok olmuş. ama insan yahatı kaybı yok. bu nasıl oluyor ? İran  adam gibi hedefler bulmalı ve her durumda anlık cevap vbererek bunu gösermeli. dile getirmeli. caydırıcılıgı yok. israil psikolojık üsütnlüğü eline almış durumda yani. gerçekçi bakıldığında israil adım adım sınırları buyutuyor. lübnan harıtayı açın. şimdi akarsu nehre kadar girecekler orada su önemli.

  • borsacı03 Ekim 2024 08:49

    önemli olan netice daga taşa atıp komik hareketlere ne lüzum var israile agır bedel ödetecek vuruşlar lazım.

  • Pala03 Ekim 2024 07:07

    İçlerindeki irinleri bosaltiyorlar