E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKripto para borsası halka açılıyor---

Kripto para borsası halka açılıyor

Kripto para borsası halka açılıyor
18 Aralık 2020 - 09:05 borsagundem.com

Son dönemde dünyanın gündeminde olan ve fiyatları rekor üstüne rekor kıran dijital paraların alınıp satıldığı platformlar hızla büyüyor. Bu borsalardan biri olan Coinbase, halka arz için başvuruda bulundu.

ABD'nin en büyük kripto para borsası Coinbase Global Inc., sektör tarihinde beklenen bir ilk girişimi gerçekleştirerek halka arz için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na bir şekilde başvurduğunu bildirdi.

San Francisco merkezli şirket yaptığı açıklamada, taslak kayıt dosyalarının SEC'in inceleme sürecini tamamladıktan sonra yürürlüğe girmesini beklediğini bildirdi.

Coinbase, Tiger Global Management liderliğindeki 300 milyon dolar değerinde bir finansman turunun ardından 2018'de 8 milyar doların üzerinde değer kazandı.

Bitcoin’in ardından tüm kriptoların rallisi başladı

 

Kripto paralara vergi geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri18 Aralık 2020 11:52

    insanlık kafayı yemiş durumda, bunlar hep sanal durumlar. ortada mal yok, sanal paralarla oynanıyor. paraların karşılığı yok. yani bu bir oyun, bir gün oyun bittiğinde elinizde hiç bir şey kalmayacak. sakın toprağınızı, altınınızı hissenizi satıp bu sanal piyasalara girmeyin. 

  • ULAAA18 Aralık 2020 09:16

    Neyapayim abd' deki halka, arzi turkiyede varmi ?