E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKredi kartından kesinti olmayacak---

Kredi kartından kesinti olmayacak

Kredi kartından kesinti olmayacak
17 Ekim 2024 - 16:15 borsagundem.com

Kredi kartı limitleri 100 bin lira ve üzerindeki olanlardan 750 liralık kesinti yapılmasını öngören yasa tasarısı gelen tepkiler ardından yeniden gündeme gelmeyeceği belirtildi.

AK Parti yetkilileri, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına yönelik düzenlemenin yeniden gündeme gelmeyeceğini ifade etti.

Ekonomim'den Canan SAKARYA'nın haberine göre, AK Parti, Savunma Sanayi Destekleme Fonuna kaynak sağlamak amacıyla Meclise getirdiği 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 lira tutarındaki katılım payı alınmasının da yer aldığı tartışmalı teklifi tepkilerin ardından geri çekmişti.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Teklifte yer alan unsurların daha detaylı incelenmesi sonucu itirazlar söz konusu oldu, vatandaşlarımızın bazı itirazları oldu. Teklifimiz biraz daha detaylı bir incelemeye alacağız. Bütçemiz görüşüldükten sonra Plan Bütçe Komisyonumuzda gerek itiraz edilen hususlar, gerek diğer kalemlerdeki miktarları tekrar değerlendirmek üzere şimdilik görüşmeleri tamamlamış olduk” demişti.

Ancak bugün bir son dakika gelişmesi yaşandı. K Parti kaynakları, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenlemenin yeniden getirilmeyeceğini belirtti.

Bankaların bireysel kredi kartında batık kabusu!Bankaların bireysel kredi kartında batık kabusu!

 

Kredi kartından nakit avansa faiz freniKredi kartından nakit avansa faiz freni

 

Kredi kartı faiz oranlarında yeni düzenlemeKredi kartı faiz oranlarında yeni düzenleme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ankara serhat 17 Ekim 2024 21:25

    Milletvekilleri ve belediye başkan lar maas ögretmen maas olsun emekli milletvekilleri maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun 2 yerde fazla maas iptal o zaman yatirim cok olur milletvekilleri vatandaş için calişmasi kendi için degil yoksa olasın millet vekili ve ben hakkım helal etmiyorum kredi kartı borcu var faizleri düşmesi bekliyorum veya ana parayı 36 ay taksit yapsın kanun cikarsın vatandaş için yspın

  • xyz17 Ekim 2024 21:25

    Bunlar hazineyi kuruttu. Hazine tam takır. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Halkın sırtından yapılan gösteriş, şatafata ve israfa yetişemez olduk. Babaları bunlara binsin diye eşek almazken. Audi ve Mercedes lerden inmiyorlar. Yazık bu millete yazık.

  • Bik17 Ekim 2024 19:47

    İthal özel otomobili olanlardan vergi alınsın.

  • Erdem17 Ekim 2024 19:10

    Hic profesyonelce olmayan, cok acemice bir hareketti.