E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakKılıçdaroğlu'nun villasına Gökçek talip---

Kılıçdaroğlu'nun villasına Gökçek talip

Kılıçdaroğlu'nun villasına Gökçek talip
29 Temmuz 2012 - 22:38 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun satışa çıkardığı villasına twitter'dan talip oldu

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Kılıçdaroğlu'nun villasını almak istediğini açıklayan Gökçek, villaya ne kadar fiyat istediğini sordu. Kılıçdaroğlu'nun, villasını satılığa çıkardığını ancak müşteri bulamadığını dile getiren Gökçek, takipçilerine "Alıp 'yalan villa abidesi' diyerek bir muhalefet liderinin insanları nasıl kandırmaya çalıştığını tarihe belgeleyelim. Ne dersiniz, var mısınız?" diye seslendi.
Gökçek'in bu teklifi üzerine takipçilerinden destek yağdı. Herkes gücünün yettiği kadar villanın alınması için maddi destek sunacağını beyan etti. "Oturmak için almayacağız" diyen Gökçek, şöyle devam etti:
"Şimdi burdan Kemal Kılıçdaroğlu'na resmi teklifimizi sunuyorum. Tabii sizlerin adına. Villanızı satışa çıkarmışsınız. Yalan müzesi olarak kullanmak üzere satın almak istiyoruz. Twit alemi bu konuda hazır. Lütfen son fiatınızı ve kimle temas kuracağımızı Twitter üzerinden açıklayın. Bak her zamanki gibi sonradan çark etme yok. Merakla cevabınızı bekliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih bu yaa31 Temmuz 2012 02:38

    helal be gökçek .sarkozyi de nasıl göndermiştin

  • aa30 Temmuz 2012 23:22

    sen belediye baskanlığını adam gibi yap önce

  • radikal30 Temmuz 2012 06:49

    fahşi bir siyasetci örneği :D

  • VURUN KAHPEYE.29 Temmuz 2012 23:56

    Demekki belediye başkanlığı döneminde bukadar çok paralar kazandın aldığınmaaş belli demekki ihalelerde fesatlıklar yaparak muazzam paralara kavuştun.allah yedirtmesin.bizlerden topladığınız vergilerlen kendinize at.kat, yat,malikane, villada alırsınız.bizlerden topladığınız vergiler inşllah sizlerden töreyenlerden çıkar.almayın mazlumun ahınıçıkar aheste aheste.

  • ziya paşa29 Temmuz 2012 23:14

    ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz...