E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüKERVN: Borsa İstanbul uyarısı---

KERVN: Borsa İstanbul uyarısı

KERVN: Borsa İstanbul uyarısı
02 Mayıs 2014 - 17:29 borsagundem.com

Kervansaray Yatırım Holding, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu tarafından uyarıldı

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu, Kervansaray'ı sermaye kaybını ve zararını telafi ederek finansal durumunun düzeltilmesi ve özkaynaklarının güçlendirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması,ve Kervansaray Kundu Oteli ile Kervansaray Uludağ Oteli'nin bulunduğu arsaların tahsis belgelerinin iptali ile ilgili devam eden davalar hakkında, KAP'ta herhangi bir özel durum açıklaması yapılmamış olması nedeniyle kamuyu aydınlatma yükümlülüklerine uyum konusunda gerekli özenin gösterilmesi
hususlarında yazılı olarak uyarılmasına, karar verdi.

Uyarı öncesi 0,56 TL'den işlem gören Kervansaray hisseleri yüzde 3,63 düşüşle 0,53 TL'den işlem görmeye başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,68
En Yüksek: 1,67
En Düşük: 1,62
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,02
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 1,77
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • infoman06 Mayıs 2014 18:49

    BU ÇAĞRI SÜRECİNİ KÜÇÜK YATIRIMCI DOSTU PROFESYONEL BORSACI TARKAN ÖZHAN ÇÖZECEK BUNUNLA İLGİLİ ÇALIŞMALARI SÜRMEKTE 22 MAYISA AZ KALDI SABIR.

  • birdost04 Mayıs 2014 02:52

    Borsayı yöneten başta canla başla çalıştığımız devletin başındaki şahsın buraya atadığı adamların basiretsizliğidir bu..yazıklar olsun demekki biz yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşuzda haberimiz yok.bunun başka tarifi yok birileri rüşvet yiyip bu adamları kayıyırıyor.boğazlarına dizilir inşallah!

  • Banka müdürü 03 Mayıs 2014 21:49

    20 yıldır borsadayım ama bu son 6 ayda kervansarayda olan çok sayıda abartılı düzeyde manipulasyonel işlwmler görmedim. bu kadarına pes! ama bu kadarınıabratılı çok sayıda hileyi dolapı nasıl çevirmeye cesaret ediyorlar ve niye devlet kurumları bunlara hep sesiz kalındı? kimler koruyor bunları? bunlar aydaınlatılmadıkça bu pslik temizlenmedikçe vay borsanın haline!

  • serbest02 Mayıs 2014 17:51

    bu hisse yakında gözaltına gider rezil oldular resmen ...