E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKerimcan Durmaz çekimlere başlıyor---

Kerimcan Durmaz çekimlere başlıyor

Kerimcan Durmaz çekimlere başlıyor
22 Aralık 2016 - 10:23 borsagundem.com

Samsun'da dayak yiyen DJ Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bağlı programın çekimlerine başladığını duyurdu.

Bir süre önce Samsun’da gerçekleşen saldırının ardından Milano’ya tatile giden Kerimcan Durmaz jüri üyeliği yaptığı programa ara vermişti. Bugün sosyal medya hesabından Kemal Doğulu ile birlikte bir fotoğraf paylaşan Durmaz “Çekimler başlasın” notunu düştü.

Kerimcan Durmaz’a saldırdıkları öne sürülen 4 kişi emniyet güçlerine giderek teslim olurken ifadelerinin alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Önceki günlerde Snapchat hesabından açıklama yapan Durmaz “Ülkede bu kadar çok cinsel istismar suçu varken benim gibi kendi halinde olan bir kişiye neden saldırıyorlar” diyerek kendisine saldıranları Allah’a havale ettiğini belirtmişti.

Samsun’daki saldırının ardından bir süre hastanede tedavi gören Durmaz psikolojisinin bozulduğunu ifade ederek bir süre yurt dışına giderek dinlenmek istediğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ağır Abi22 Aralık 2016 11:12

    Çıkıp bağırırsan Vur banağğğ Vur banağğğ öyle vururlar ağzının ortasına sümsüğü az bile yapmışlar