E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKerem'in golü Benfica'ya yetmedi---

Kerem'in golü Benfica'ya yetmedi

Kerem'in golü Benfica'ya yetmedi
24 Ekim 2024 - 03:20 borsagundem.com

Benfica ile Portekiz kariyerine fırtına gibi başlayan Kerem Aktürkoğlu, takımının Feyenoord'a 3-1 yenildiği karşılaşmada takımının tek golünü atarak mağlubiyete engel olamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası oynanan 9 maçla sona erdi. Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, sahasında Feyenoord'a 3-1 yenilirken, Portekiz ekibinin tek golü Kerem'den geldi. 

KEREM AKTÜRKOĞLU ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ÇOK SEVDİ

Şampiyonlar Ligi’nde evinde Feyenoord’u ağırlayan Benfica Hollanda ekibine 3-1 mağlup oldu. Portekiz ekibinin tek golünü 66’ncı dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Attığı gol ile Şampiyonlar Ligi’nde 3 gole ulaşan Kerem, bu sene Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı tüm maçlarda gol atmayı başardı. Benfica’da maça ilk 11’de başlayan diğer milli futbolcumuz Orkun Kökçü 72’nci dakikada yerini Renato Sanchez’e bıraktı. Bu mağlubiyet ile Şampiyonlar Ligi’nde ilk mağlubiyetini yaşayan Portekiz ekibi Benfica 6 puanda kaldı. Feyenoord ise bu galibiyet ile 6 puana yükseldi.

Öte yandan maçın orta hakemi olan Halil Umut Meler, maçta 3 kez sarı kartına başvurdu. 39’uncu dakika Feyenoord’un orta saha oyuncusu Timber’a sarı kartını çıkaran Meler, maçın uzatma dakikalarında ise Amdouni ve Renato Sanches'e çıkardı.

BoJ Başkanı Kazuo Ueda: Enflasyonda hedefe ulaşmak zaman alıyorBoJ Başkanı Kazuo Ueda: Enflasyonda hedefe ulaşmak zaman alıyor

 

Haksız ticari uygulamalara 600 bin TL para cezasıHaksız ticari uygulamalara 600 bin TL para cezası

 

Rusya nükleer savaşı işaret ettiRusya nükleer savaşı işaret etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)