E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKel Hakan hangi kurumu alıyor ---

Kel Hakan hangi kurumu alıyor

Kel Hakan hangi kurumu alıyor
08 Kasım 2012 - 17:23 borsagundem.com

Hakan Derinkök ve Burak Sevindik’in kardeşi, yabancı bir aracı kurum için el sıkıştı

BORSAGUNDEM.COM
Borsanın önemli oyuncularından biri olarak bilinen “Kel Hakan” lakaplı Hakan Derinkök ve spekülatör Burak Sevindik’in kardeşi Bülent Sevindik’in, Fransız Credit Agricole’ye ortak olduğu ortaya çıktı. Borsagundem.com, Kel Hakan’ın spekülatör arkadaşlarıyla birlikte bir aracı kurum aldığını dün yazmıştı. Bugün ulaştığımız bilgilere göre bu aracı kurum Fransızlar'ın sahibi olduğu Credit Agricole’ymiş.
17 Ağustos 2012 tarihinde borsada işlem gören Güler Yatırım Holding, Credit Agricole’nin yüzde 54.2’sini satın alacağını duyurmuştu. Ancak şirketin yüzde 45.8’ini alacak isimler yani diğer ortakların ismi açıklanmamıştı. Borsagundem.com’a gelen bilgilere göre diğer ortaklar Kel Hakan ve Bülent Sevindik. Satış işleminin, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayına sunulduğu belirtiliyor.
Bu arada, Fransızlar'ın dünya genelinde yatırım bankacılığı ve aracı kurum faaliyetlerini durdurma kararı aldığı ve bu kapsamda da Türkiye’deki aracı kurumun satışa çıkarıldığı belirtiliyor.
Aracı kurumun devir izni için SPK onayını bekleyen ortaklar, şirketin genel müdürü olarak da önemli bir aracı kurumun genel müdür yardımcısı ile el sıkışmış. Bu kişiye de yakında borsagundem.com’dan öğrenebilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bırak09 Kasım 2012 08:51

    Şirketi bulent aldı dıyorsunuz Habıre Burak dıyorsunuz Gizli ortakmı demeye geliyor bu Glryh büyük ortağın adı ise hiç geçmiyor Büyük ortak küçük küçük ortakta büyük müş

  • Hakan09 Kasım 2012 07:24

    Turkıyedekı erkeklerin cogu kel zaten Adam tanınıyorsa gizli degilse resminizde verin bari

  • Yine ben08 Kasım 2012 23:51

    Ben tüm detayları bıliyorum Bana sorsanıza Genel müdür un adı b ile başlıyor Macera dizisi gibi neden yazıyorsunuz Gizli bisey mi varki Hem kim merak edıyorki bu çok önemli habermi

  • gandalf08 Kasım 2012 22:40

    Piyasanın büyükleri diye tanımladıgınız bu kişiler aslında fillerin yanında ezilmeden ayakda durmayı ŞANS eseri becermiş piyasa dublörleridir piyasanın gerçek hakimleri WHİTE PRİNCE ,başta olmak üzere bir kaç kişidir bunlar şirket alır onlar ülkelere kredi verirler varın farkı anlayın:)

  • zehra08 Kasım 2012 21:27

    hayırlara vesile olsun

  • yıldız08 Kasım 2012 18:16

    bunu haber diye yayınlamışsınız