E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakKadınlara özel havuzlu konut---

Kadınlara özel havuzlu konut

Kadınlara özel havuzlu konut
29 Nisan 2012 - 15:09 borsagundem.com

Barış Life Konutları'nı inşa eden Barış Yapı, maketten değil aksine yapıp bitirdiği daireleri müşterisine satıyor

İstanbul Esenyurt'ta kadın ve erkeklere ayrı üstü kapalı havuzlu, hamam ve saunalı Barış Life Konutları'nı inşa eden Barış Yapı, maketten değil aksine yapıp bitirdiği daireleri müşterisine satıyor.
Barış Life'taki net 75 metrekarelik 1+1, net 93 metrekarelik 2+1 ve net 124 metrekarelik 3+1 daireler 110 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yaşar İnatçı, İstanbul'daki gibi Diyarbakır'da da 440 daireli nitelikli konut inşasına başladıklarını kaydetti. İstanbul'da olduğu gibi Diyarbakır'daki konutlar da bitirildikten sonra satılıyor. Esenyurt'ta maketten satılan konutlarda sonradan ruhsat iptaliyle sıkıntı çıktığını hatırlatan Yaşar İnatçı, "Biz ise bitirip iskân iznini de aldıktan sonra sorunsuz daire satıyoruz." diye konuştu. Barış Yapı'nın ana işi ise kutu üreticiliği. Barış Kutu şirketi, Türkiye'de en çok kutu üreten şirketlerin başında geliyor. Ayda 4 milyon adet kutu satıyor. Esenyurt'taki Barış Life'ta 40 günde 100'den fazla daire sattıklarını belirten Yaşar İnatçı, Barış Kutu'daki 1.200 müşteriye yaptıkları tanıtımla bunu sağladıklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)