E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKabine Toplantısı'nda 21 yıl sonra bir ilk!---

Kabine Toplantısı'nda 21 yıl sonra bir ilk!

Kabine Toplantısı'nda 21 yıl sonra bir ilk!
25 Ağustos 2024 - 11:06 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat ve Malazgirt'i ziyaret edecek. Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan Kabine toplantısında iç ve dış politik gelişmeler ele alınacak.


Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilk kez bugün Ahlat'ta toplanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'de terörle mücadele operasyonları, ekonomideki gelişmeler ve İsrail’in aylardır sürdürdüğü Gazze katliamı gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor.

Terörle mücadele

Kabine toplantısında Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki son durum ele alınacak. Terörle mücadelede atılacak adımlar değerlendirilecek.

Malazgirt Zaferi'nin bu yıl 953'üncü yıl dönümü kutlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ve yarın Ahlat ile Malazgirt'i ziyaret edecek. Önceki yıllarda olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi bekleniyor.

İsrail'in Gazze katliamı

Kabine toplantısındaki en önemli başlıklardan biri İsrail'in Gazze'deki katliamı olacak. Ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum ele alınacak.

Maymun çiçeği tedbirleri

Toplantının gündeminde maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmelerin de yer alması bekleniyor. Bu kapsamda alınan tedbirler gözden geçirilecek.

Kabine Toplantısı ilk kez Ahlat'ta gerçekleştirilecekKabine Toplantısı ilk kez Ahlat'ta gerçekleştirilecek

 

Erdoğan: Ordumuzun caydırıcılığını artırıyoruzErdoğan: Ordumuzun caydırıcılığını artırıyoruz

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SSK emekli 25 Ağustos 2024 20:07

    Acil intibakkkkkkkkkk imdatttttttt maaş artışlarında adalet istiyoruz pirim günü çok olanla az olan aynı maaş olmaz illede Adalet yeter artıkkkkkk