E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan'dan hisse senedi piyasaları analizi---

JPMorgan'dan hisse senedi piyasaları analizi

JPMorgan'dan hisse senedi piyasaları analizi
02 Eylül 2024 - 14:32 borsagundem.com

JPMorgan Chase stratejistlerine göre, Fed merakla beklenen faiz indirim döngüsüne başlasa bile hisse senedi piyasasındaki ralli rekor seviyelere yakın bir yerde durabilir.

Bu yıl hisse senedi piyasaları için en düşüş yanlısı seslerden biri olan JPMorgan stratejisti Mislav Matejka liderliğindeki ekip, herhangi bir politika gevşemesinin yavaşlayan büyümeye tepki olarak gerçekleşeceğini ve bunun "reaktif" bir azaltma olacağını savundu.

"Eylül ayının ABD hisse senetleri için tarihsel olarak en kötü ay olmasıyla birlikte mevsimsel eğilim de bir başka engel teşkil ediyor" değerlendirmesini yapan Matejka, tahvil getirilerindeki geri çekilme zemininde defansif sektörleri tercih ettiğini yineleyerek, "Henüz ormandan çıkmadık. Duyarlılık ve pozisyon alma göstergeleri cazip olmaktan uzak görünüyor, siyasi ve jeopolitik belirsizlik yüksek ve mevsimsellik Eylül ayında da daha zorlayıcı." dedi.

Hisse senedi piyasaları yılın en kötü dönemine girdiHisse senedi piyasaları yılın en kötü dönemine girdi

 

Nvidia hisseleri çakıldıNvidia hisseleri çakıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)