E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİyi günde, kötü günde girişimcilik---

İyi günde, kötü günde girişimcilik

İyi günde, kötü günde girişimcilik
08 Mayıs 2017 - 09:50 borsagundem.com

Galata İş Melekleri’nin “Mentor Clinic” etkinliği bu yıl beşinci kez gerçekleşiyor

Girişimcilik ekosistemindeki bilgi ve tecrübelerin aktarılmasını hedefleyen GBA Mentor Clinic ile başlangıç aşamasındaki, geliştirilmeye ve rehberliğe açık girişimler, ekosistemin Türkiye ve Avrupa’daki önemli temsilcileriyle bir araya geliyor.

Şimdiye dek 1.500 girişimci 150 mentorla buluştu

Önceki yıllarda Ali Sabancı, Murat Özyeğin, Emre Kurttepeli, Candace Johnson ve Elmira Bayrasli gibi özel konuşmacıları ağırlayan Mentor Clinic’te, yaklaşık 1.500 girişimci 150 mentorla buluştu, Avrupa’ya açılma konusunda potansiyeller keşfedildi, girişimciler fikirlerine ortak ve ekip arkadaşları buldu, yatırım aldı, öğrenciler iş ve staj olanağı elde etti.

Bu yıl 23 Mayıs’ta Raffles İstanbul’da gerçekleşecek Mentor Clinic V’in teması ise “iyi günde kötü günde girişimcilik”. Beşincisi düzenlenecek etkinlikte, girişimciler iş fikirlerini kendi seçecekleri, alanında uzman mentorlara danışabilecek, mentorluk desteği ile fikirler büyüyecek, süreçler hızlanacak, mentorluk seanslarının takibi ise http://www2.mentornity.com/gbamentorclinic üzerinden yapılabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)