E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro Ekonomiİtalyan dericinin hedefi İstanbul---

İtalyan dericinin hedefi İstanbul

İtalyan dericinin hedefi İstanbul
11 Aralık 2013 - 04:45 borsagundem.com

Ermanno Scervino'nun sahibi Toni Scervino, "İstanbul modanın yeni başkentidir. Nasıl ondan uzak kalabiliriz" dedi

İtalya’nın yükselen lüks deri markası Ermanno Scervino’nun sahibi Toni Scervino, 16’ncı Deri Zirvesi öncesi sorularımızı yanıtladı.

13 yıl önce yarattığı markayla Avrupa’yı kasıp kavuran Scervino, Londra, Paris ve Milano’da Türk tüketicilerden yoğun ilgi gördüklerini ve İstanbul’a gelmenin yollarını aradıklarını söyledi. Scervino, “İstanbul modanın yeni başkentidir. Nasıl ondan uzak kalabiliriz” dedi. Scevino, gelecek yıl İstanbul mağazasını açmak istediklerini vurguladı.

Kısa sürede dünyada 40 mağaza açan ve 500 noktaya ulaşan markanın başarısını yüzde 100 İtalyan derisi ve İtalyan el işçiliğine bağlayan Scervino, Türk derisinin de dünyada iyi bir algısı olduğunu söyledi. Scervino, “Türk deri markaları inanılmaz yükselişte. Deri Tanıtım Grubu gibi örgütlenmeler sinerji yaratıyor” diye konuştu. Deri Tanıtım Grubu (DTG) Yönetim Kurulu Başkanı Lemi Tolunay da, “2012’de deri ve deri ürünleri ihracatı 3.5 milyar dolardı. 2013’te rakam 4 milyar dolara yaklaştı. Sektörün 2023 hedefi ise 5.2 milyar dolarlık ihracat yapmak” dedi. (Hürriyet - Demet Cengiz)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)