E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte hesapları bloke edilen isimler!---

İşte hesapları bloke edilen isimler!

İşte hesapları bloke edilen isimler!
22 Haziran 2011 - 08:07 borsagundem.com

Borsagundem.com Borsa Operasyonu kapsamında hesapları bloke edilen isimlere ulaştı. İşte o isimler

ELİF BATU YENER-BORSAGÜNDEM.COM
Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı, örgütlü manipülasyon ve suç gelirlerinin aklanması ile ilgili olarak yürüttüğü soruşturmada suç delillerinin muhafazası ve suçtan elde edilen gelirlerin tesbiti için 47 kişinin hesabına bloke koydurdu. Aralarında Fehmi Atmaca, Murat Dilmen, Canan Torun Dilmen’in de bulunduğu 47 kişinin hesaplarına bloke konuldu. Söz konusu karar, SPK’nın ilgili yazına istinaden Türkiye Sermaye Piyasaları Aracı Kurluşlar Birliği (TSPAKB) kanalı ile tüm aracı kurumlara iletildi. Aracı kurumlardan aşağıda ismi olan 47 kişinin, her türlü işlemlerinin durdurulması, hesap bilgileri ile bakiye durumlarının tesbit edilerek Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne gönderilmesi talep edildi. 
İşte TSPAKB tarafından aracı kurumlara gönderilen yazılı metin:
Sermaye Piyasası Kurulu’nun 21.06.2011 tarih ve B.02.1.SPK.0.14.663- 09-97-6276 sayılı yazısı ekinde gönderilen T.C. Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığının 21.06.2011 tarih ve 2010/9036 Soruşturma sayılı yazısı ile kimlik bilgileri bildirilen şahısların yatırım hesaplarının dondurularak her türlü işlemlerinin durdurulması ve anılan şahısların aracı kurum ve bankalardaki hesap bilgileri ile bakiye durumlarının tespit edilerek ivedilikle Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderilmesi talep edilmektedir."
İşte hesaplarına bloke konulan 47 isim:
Fehmi Atmaca,Mehmet Öztürk, Mert Aslan, Etem Aras, Türkan Pamuk, Mevlüt Özdemir, Mustafa Ercura, Sevda Kaya, Süleyman Sektioğlu, Ekrem Gökçe, Şeyma Altıparmak, Süleyman Salur, Serkan Çelik, Selda Aydınoğlu, Nejat Sağtekin, Hüseyin Güler, Yusuf Yamankaya, Şadan Kök, Hasan Erdoğan, Bora Serkan Eren, Melek Çelik, Mehmet Özkanat, Hayati Çelik, Canan Torun Dilmen, Murat Dilmen, Hüseyin Balcı, Ebru Zana, Murat Ustalar, Nilüfer Özzümrüt, Ercan Köseoğlu, Mehmet Hasbutçu, Deniz Hasbutçu, Özcan Şirin, Ali Çetin Şener, Fevzi Tavşan, Ecehan Çarmıklı, Gülden Değirmencioğlu, Fulya Balkanlı, Hasan Erdoğan, Serpil Tekman, Özlem Özgür, Özcan Şirin, Furkan Topçu, Fatma Adalı, Burak Kesgin, Ayşe Sadıkoğlu, Ayhan Kurt, Tayfur Havutçu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haha22 Haziran 2011 09:43

    Şimdi bu tutuklananların hepsi çıkar , tuzları kuru bunların. bunlara da bir şey olmaz. Olan aracı kurum takas elemanlarına olur. Şimdiye kadarkilere ne oldu ki ??

  • Ayhan MAKAL22 Haziran 2011 09:33

    Borsacı değilim.Ama borsa bir kumar aracı değil,bir yatırım aracıdır.Herkes buna inandığında taşlar yerine oturur.Hükümetimizin her alanda olduğu gibi bu alanda da reform yada düzenleme getireceğine inanıyorum.

  • güven güven21 Haziran 2011 20:53

    yorumları okuyunca gülmekten kendimi alamıyorum.kimse kimseyi o hisseyi almak için zorlamıyorki..tüm küçük yatırımcılar bu zararları ve riskleri bilerek , kabul ederek borsayı oynamaktadır ..oyun olarak görüyorlar çünkü.gözaltına alınanların hepsi serbest kalacak ve yine aynı şeyler olacak...15 yıldır borsacıyım yıllardır aynı şeyler olur.

  • mehmet yılmaz21 Haziran 2011 18:43

    yazıklar olsun.asıl büyük balinalarıda yakalasınlar.bunları taş ocaklarında çalıştırmalı devlet.içeriye atmamalı.para nasıl kazanılıyormuş görsünler.

  • GUEST21 Haziran 2011 17:50

    Tayfur Havutçu derhal Beşiktaş kulübünden gönderilmelidir. Böyle şanlı tarihi olan bir kulübü bu şekilde kişilere emanet etmek Beşiktaş camiasına yakışmıyor.

  • MURAT SADIKOĞLU21 Haziran 2011 15:19

    BUGÜN BUNLARI YAPAN FUTBOLCULAR DÜN NEDEN MAÇ SATMIŞ OLMASINLAR.AYRICA SOYADI SADIKOĞLU OLAN BİR KİŞİ VAR İNŞALLAH AKRABAM DEĞİLDİR.BU SÜLALEDEN ÇIKMASI UTANÇ VERİCİ OLUR