E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da yağmur başladı!---

İstanbul'da yağmur başladı!

İstanbul'da yağmur başladı!
03 Haziran 2016 - 17:04 borsagundem.com

İstanbul'da akşam saatlerinde beklenen yağmur başladı. Cuma nedeniyle yoğun olan trafik yağmurdan sonra daha da arttı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul'un Avrupa Yakası'nın batı kesimlerinde kuvvetli yağışlara karşı vatandaşlar uyarıldı. Açıklamada, 14.15 - 17.00 saatleri arasında dikkatli olunması istendi. Beklenen yağmur 16.45 sıralarında başladı. Yağmurun da etkisiyle trafikte cuma kâbusu yaşanırken, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 83'e ulaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Trakya kesiminde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam saatlerine kadar İstanbul'un Silivri, Çatalca ve Arnavutköy ilçelerinde de etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Meteoroloji'nin açıklamasının ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur, saat 16.45 sıralarında başladı. Yağmurun da etkisiyle trafikte cuma kâbusu yaşayan İstanbullular, şehrin ana arterlerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)