E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da suya indirim geliyor---

İstanbul'da suya indirim geliyor

İstanbul'da suya indirim geliyor
13 Mayıs 2019 - 17:30 borsagundem.com

İstanbul Meclisi, su faturasında indirim sağlayacak olan düzenlemeyi komisyona sevk etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 1. toplantı yılı, Mayıs ayı toplantıları İSKİ Genel Kurulu gündemi ile toplandı.

İBB Başkanvekili Göksel Gümüşdağ’ın başkanlığında toplanan mecliste su faturalarında ‘hanede yaşayan kişi sayısını esas alan tarife modeline geçilmesi’ teklifi sunuldu.

AK Parti grubu tarafından sunulan teklifte ‘Hali hazırda uygulanan hane bazlı tarifeden kişinin günlük ihtiyacına göre kademe belirleyen ve birim fiyatında indirim sağlayan netice olarak faturada yüzde 40 indirim sağlaması beklenen tarifeye geçilmesiyle ilgili teklifin hukuk ve tarife komisyonuna sevk edilmesi’ ifadeleri kulanıldı.

Teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oğuz15 Mayıs 2019 01:00

    Elektriktedağıtım ücreti kaldırılsın. 40 lira elektrik kullanmışım 55 lira dapıtım gelmiş fatura 146 Lira. Kime sattınız elektrik kurumlarını

  • seçmen13 Mayıs 2019 21:52

    ikiyüzlülüğün bu kadarına pes!! İmamoğlu bu teklifleri getirdiğinde AKP liler red oyu vermişti...  okçular vakfına yapılan bağışlara ne oldu? usulsüz yaptığınız her kuruş ödemeyi seçmen olarak helal etmiyorum...

  • haramzadeler13 Mayıs 2019 21:18

    ahlaksızlığın yüzsüzlüğün bu kadarı olur....

  • erdal13 Mayıs 2019 20:29

    İmamoğlu geldi gitti su faturaları indi.Yaşasın.İndirim yapıyorsunuzda İski zarar etmesin sonra.