E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kar yağışı başladı---

İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı
29 Aralık 2014 - 19:09 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı kar uyarısının ardından yılın ilk karı İstanbul’a düştü.

İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı bazı ilçelerde başladı. İstanbul'da yarın öğleden sonra hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor. 1028 araç ve iş makinesi, 4 bin 815 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele edilecek. 209 bin ton tuz, 1.385 ton solüsyon depolandı.

İBB'den yapılan yazılı açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre; İstanbul bu gece yarısından sonra kar yağışı ve fırtınanın etkisi altına girecek.  İstanbul'da yarın öğleden sonra hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.  Sabah ilk saatlerden itibaren rüzgarın 70-90 km/saat eseceği, yağışın karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı belirtildi" denildi.

KAR AKŞAM SAATLERİNDE BAŞLADI
İstanbul'da beklenen kar, akşam saatlerinde yüzünü gösterdi. Meteoroloji yetkililerinin haber verdiği kar yağışı akşam saatlerinde geldi. Yüksek bölgelerde 18.00 sıralarında yağmaya başlayan kar, ilerleyen dakikalarda etkisini arttırdı. Sıcaklığın 2 dereceye kadar düştüğü görüldü. 

Trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Anadolu Yakası'nda Çamlıca, Küçük Çamlıca, Ümraniye, Dudullu, Çekmeköy ve Sancaktepe civarında etkili oluyor. 
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda ise Büyükçekmece, Çatalca ve Beylikdüzü'nde akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı başladı. Saat 18.00 sıralarında başlayan sulu kar, rüzgar yönünde şiddetlenerek devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)